Goedkoop roken

E-sigaret startersets van alle merken.
Diverse boxmod's van alle merken.
Meer dan 700 smaken uit voorraad geleverd.

Goedkoop roken

Goedkoop roken, hoe zit dat? Is het wel mogelijk om goedkoop te roken? En wat moet ik dan roken zodat het goedkoop is?

Goedkoop roken is een misleidende term, want zowel roken als elektrisch roken zijn onderhevig aan variabele kosten die u zelf in de hand heeft. Rookt u veel, is roken duurder dan wanneer u weinig rookt. En zo ook bij het elektrisch roken. Dampt u veel en koopt u regelmatig nieuwe e-sigaretten om zo de laatste modellen continue paraat te hebben is ook elektrisch roken zeker niet goedkoop te noemen. Uiteraard hebben wij van EA-Sigaret elk soort e-smoker om te stoppen met roken.

Maar natuurlijk is elektrisch roken wel goedkoop te doen, als u eenmaal de juiste set heeft en kunt volstaan met 2 a 4 flesjes e-liquid per week, is elektrisch roken zeker vele malen goedkoper dan gewoon roken. De e-liquid vindt u onder de voorafgaande link.

We hebben zelfs een sommetje erop los gelaten om het verschil aan te geven wat kosten en uitgaven betreft, en dan wel een eerlijke vergelijking van het gebruik van een e-sigaret vs een gewone sigaret.

De berekening vindt u hier: Wat kost elektrisch roken?

Goedkoop roken bij EA-Sigaret

Goedkoop roken begint bij EA-Sigaret. Wij bieden u een alternatief voor uw zeer ongezonde gewoonte, namelijk het roken. Ons assortiment in e-sigaretten geeft u de kans om te blijven roken op een heel andere wijze. Bij e-sigaretten vindt geen verbranding plaats waar schadelijke stoffen vrijkomen. Er wordt vloeistof (e-liquid) verdampt die al dan niet nicotine bevat, waarbij alle schadelijke stoffen van uw sigaret ontbreken. Hierdoor verdwijnt de kans op hart- en vaatziektes en longkanker of andere ziektes. Lees meer op onze elektrisch roken pagina.

Hoe kan ik goedkoop roken?

Eigenlijk heel eenvoudig, u kiest een e-sigaret en een e-liquid en u stopt met roken, doordat u wel dampt en niet rookt kan dit helpen om te stoppen met uw dure en ongezonde ziekmakende verslaving van het gewone roken.

Gaat u naar de pagina e sigaret sets om uw keuze te maken en om te beginnen aan de overstap naar het moderne roken. Wilt u liever persoonlijk langskomen bij onze winkel of magazijn? Ook dat kan, bij onze e-sigaret winkel in Haaksbergen

Bedrijfsgegevens

EA-Sigaret
Eibergsestraat 183
7481HJ Haaksbergen

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 053 – 4787118

Afhaal / Openingstijden Magazijn:
Ma – Vr   12.00 – 18.00
Za –          12.00 – 16.30

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

Onze Nieuwsbrief
Winkelmand
Logo-afterpay-checkout_L
e-sigaret-keurmerk
Bouw en design door www.lindavanzomeren.nl

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 2280 reviews.