gebruiksaanwijzing e-sigaretten en mods

Gebruiksaanwijzing e-sigaret.

Lees eerst de handleiding van uw e-smoker

Batterijen van uw e-sigaret of e-smoker dienen voor gebruik eerst volledig opgeladen te worden.

Batterijen van het type Ego/Evod/Egovod opladen met de USB lader d.m.v. het inschroeven van de batterij in het batterijgedeelte van de lader. Dan het USB deel in een USB poort steken en de batterij gaat opladen. Het lampje van de USB lader gaat rood branden en als het lampje groen brandt dan is de batterij opgeladen. Afhankelijk van de capaciteit van uw batterij neemt het opladen tussen de 1.5 en 3 uur in beslag.

Batterijen met een micro USB poort laadt u op met de Micro USB kabel. Het Micro USB stekkertje steekt u in het poortje van de batterij en het USB stekkertje in een USB poort van uw PC of anders een muuradapter 220V/230V. Als het lampje van de batterij groen gaat branden is uw batterij vol opgeladen.

Boxmods zijn meestal vanaf de fabriek al volgeladen. Is dat niet het geval laadt u uw boxmod dan ook eerst volledig op.

ACTIVEREN VAN DE BATTERIJ/ BOXMOD

De meeste batterijen zijn af fabriek gedeactiveerd. Om de batterij te gebruiken dient u deze eerst activeren. Dit doet u door binnen 2 seconden 5x op het knopje te drukken. Daarna geldt dat uw batterij of mod klaar voor gebruik is. Vergeet niet het knopje in te drukken telkens als u een trekje neemt.

Clearomizers:

Voordat u een nieuwe clearomizer in gebruik neemt dient u eerst te controleren of de coil wel goed vastgedraaid is ( handvast). Plaats GEEN clearomizers op batterijen die daarvoor niet geschikt zijn! Denk hierbij aan clearomizers die voorzien zijn van een Sub Ohm coil die u absoluut niet mag gebruiken op een standaard batterij.

Vullen of navullen van uw clearomizer:

Afhankelijk van het type clearomizer vult u deze van bovenaf of van onderen.. Vul de clearomizer NIET in het middenbuisje maar druppel de vloeistof rustig tussen de wand van de clearomizer en het centrale buisje.

Beginnen met dampen doet u door op het knopje te drukken en rustig gedurende 5 tot 10 seconden te inhaleren. Dampen is anders dan roken dus hier moet u even aan wennen.

Welke coils moet ik gebruiken? Wat is de beste weerstand voor mijn clearomizer?

De vraag welke coils nu bij welke clearomizer horen krijgen we vaak. Daarom op het voorblad een schemaatje om u op weg te helpen. Let op: dit zijn richtlijnen, uw persoonlijke voorkeur kan afwijken van deze richtlijn.

Coils:

Gebruik uitsluitend coils die gemaakt zijn voor uw clearomizer dus ga niet experimenteren. Coils met “temperatuur controle “ dikwijls aangeduid met Ni of Ti kunt u uitsluitend gebruiken op batterijen/boxmods met temperatuurcontrole functie.

Hierboven staat een tabelletje dat u als richtlijn kunt gebruiken om de juiste weerstand te bepalen. Een standaard batterij geeft tussen de 3,4 en de 3,7 Volt. De instelbare Voltage of Wattage batterijen of Mods kunnen dan ook een hogere of juist lagere weerstand aan. Raadpleeg hiervoor de tabel.

Vervang uw coils indien:
– uw e-liquid verbrand gaat smaken
– de trek zwaarder wordt
– u meerdere smaakjes door elkaar heeft gegooid en deze smaak niet meer uit uw clearomizer krijgt

Bij twijfel en/of vragen omtrent de juiste coils mailt u naar info@ea-sigaret.nl. Ga niet zelf experimenteren met zaken waar u over twijfelt. Dampen is veilig als men deze eenvoudige regels hanteert.

We wensen u veel succes met uw aankoop en we zien u graag terug in onze online winkel of in ons magazijn in Haaksbergen.

Met vriendelijke groet
Erwin en Andrea

Bedrijfsgegevens

EA-Sigaret
Eibergsestraat 183
7481HJ Haaksbergen

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 053 – 4787118

Afhaal / Openingstijden Magazijn:
Ma – Vr   12.00 – 18.00
Za –          12.00 – 16.30

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

Onze Nieuwsbrief
Winkelmand
Logo-afterpay-checkout_L
e-sigaret-keurmerk
Bouw en design door www.lindavanzomeren.nl

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 2292 reviews.