Garantie

ALGEMEEN

Met uitzondering van de hieronder genoemde uitzonderingen krijgt u op alle producten 12 maanden garantie. Deze garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten aangaande garantie en conformiteit.

HERROEPINGSRECHT

Het herroepingsrecht, ook wel zichttermijn genoemd, betekent dat u binnen 14 dagen, mits ongebruikt natuurlijk, zonder opgave van reden uw aankoop kunt ontbinden. Meer informatie over dit onderwerp kunt u vinden op de pagina klantenservice.
Hier vindt u ook een formulier wat u in kunt vullen indien u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht.

BATTERIJEN

Batterijen hebben een garantietermijn van 2 maanden. Bij normaal gebruik kunt u de batterijen meer dan 300 maal opladen. Afname van capaciteit gedurende de levensduur van een batterij is normaal en valt niet onder de garantie. Na 300 maal opladen gaat een batterij niet direct defect, echter kan de capaciteit van de batterij wel snel afnemen.

Oplaadkabels zijn aan gebruik onderhevig en en hebben daarom geen garantietermijn van 12 maanden. Indien een oplaadkabel bij ontvangst niet blijkt te werken dan kunt u deze retour zenden en wordt het artikel kosteloos vervangen.

E-LIQUIDS

Mocht u van mening zijn dat ondanks onze strenge kwaliteitscontrole een e-Liquid niet aan de normen voldoet dan zullen we deze onder garantie vervangen. Echter als u de smaak van een e-Liquids niet lekker vind dan adviseren we deze met iemand anders te ruilen. Immers, smaken verschillen. Om hygiënische redenen en in verband met de houdbaarheidsdatum is het niet mogelijk een (geopende en ongeopende) e-liquid te ruilen.

ATOMIZERS & CLEAROMIZERS

Atomizers en clearomizers zijn een verbruiks artikel en gaan ook bij normaal gebruik defect en hebben daarom geen garantietermijn van 12 maanden. Indien een atomizer of clearomizer bij ontvangst niet blijkt te werken dan kunt u deze retour zenden en wordt het artikel kosteloos vervangen.

 

Bedrijfsgegevens

EA-Sigaret
Eibergsestraat 183
7481HJ Haaksbergen

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 053 – 4787118

Afhaal / Openingstijden:
Ma – Vr   12.00 – 18.00
Za            12.00 – 17.00

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

Winkelmand
Logo-afterpay-checkout_L
Copyright @ EA-Sigaret

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 2495 reviews.