Eleaf iStick P100 Startset

Complete pod e-sigaret van het merk Eleaf. Inclusief pod en coils.

Je vindt dit artikel in:

 49,99

Dit product is momenteel niet op voorraad.

 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.1 / 10.
 • Beschrijving

  Eleaf iStick P100 Kit

  De Eleaf iStick P100 is een pod e-sigaret met een interne batterij. De batterij heeft een capaciteit van 3400mAh en kan worden opgeladen met de USB-C kabel. Opladen neemt ongeveer 1 a 2 uur in beslag.

  Het wattage kan tot 100W output leveren. Dit is afhankelijk van het type coil dat wordt gebruikt. Op het OLED beeldscherm aan de brede zijde van de elektrische sigaret zijn alle gegevens af te lezen, zo ook de batterijstatus en het ingestelde wattage.

  iStick P100 pod

  De pods die worden gebruikt in deze e-sigaret zijn de iStick P100 pods. Bij aankoop van de startset wordt er één pod meegeleverd. De maximale e-liquid capaciteit van de pod bedraagt 2ml en kan worden bijgevuld via de zijkant. De magneetaansluiting zorgt ervoor dat de pod los te koppelen is van de batterij.

  De coils die worden gebruikt in de pod zijn de Vaporesso GZ coils. Deze worden er twee stuks bijgevoegd (0.2 en 0.4Ohm).

  Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt of verbrand begint te proeven is het tijd om de coil te vervangen. Bij het plaatsen van een nieuw exemplaar is het aan te raden om deze eerst 10 minuten in te laten trekken met e-liquid. Doet u dit niet dan bestaat er de kans dat de vloeistof niet voldoende in het katoen heeft kunnen trekken.

 • Extra informatie

  Optie

  Eleaf iStick P100 Startset – 2ML – Matte Black, Eleaf iStick P100 Startset – 2ML – Matte Gunmetal, Eleaf iStick P100 Startset – 2ML – Pearl Blue, Eleaf iStick P100 Startset – 2ML – Pearl White

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?