E-sigaret vergelijken

E-sigaret vergelijken

Hoogstwaarschijnlijk bent u net als veel anderen op onderzoek uit om de beste e-sigaret te vinden, de beste clearomizer en zeer zeker de beste eliquid. Hoe doet u dat? Door alles te testen? Nee, wij gaan proberen op deze pagina een uitleg te geven in de grote verschillen, zodat u in elk geval vergelijken kunt en kunt kiezen welke e-sigaret of andere e-rookwaar u het meest aanspreekt. Vaak moet u meerdere modellen testen om een eerlijke mening te vormen.

Als u een kant en klaar goede e-sigaret zoekt, is er wel een top 5 van de meest verkochte e-sigaretten:
(top 5 is gewist ivm reclame wetgeving, u kunt zelf sorteren op populariteit)

Om verder te gaan met een van de belangrijkste vergelijkingen nemen we als eerste de clearomizers. Om te zorgen dat u optimaal van uw e-sigaret kunt genieten is het gebruik van de juiste clearomizer van essentieel belang. Daarom gaan we als eerste het vergelijk van de clearomizer doen. Het eerste hoofdstuk heet dan ook:

Clearomizers vergelijken

Clearomizers kunnen we (onder)scheiden in twee hoofdgroepen. Zo hebben we top coil clearomizers, en bottom coil clearomizers (bcc). De topcoil clearomizer wordt meestal vanaf de bovenkant gevuld. De coil of atomizer (het gedeelte dat ervoor zorgt dat de eliquid verdampt) is vaak zichtbaar met touwtjes. De touwtjes zuigen zich vol eliquid en deze verdampt door contact met de batterij te activeren.

Topcoils geven vaak een warmere vochtigere damp af, terwijl de damp uit een Bottom coil clearomizer wat droger en koeler aanvoelt. Wat de beste is, valt niet te zeggen omdat dit een persoonlijke beleving is. Immers vinden sommigen pindakaas erg lekker terwijl anderen hagelslag prefereren. Advies is om beide clearomizers op uw e-sigaret te testen om te vergelijken.

Voorbeelden van topcoils zijn als eerste natuurlijk de CE4 welke inmiddels niet meer op de markt is.. Dit was de eerste clearomizer met een groot reservoir, van 1,6 ml. Een hele verbetering met de hulsjes waarin eerst de eliquid werd gegoten die zonder verbrander geleverd werden. Bij de CE6 kon de coil op zich al vervangen worden.

De CE4 en CE5 zijn wegwerp exemplaren welke samen met de CE6 wellicht nog te koop zijn bij achtergebleven (web)shops. De betere speciaalzaken verkopen deze niet meer omdat ze ten eerste achterhaald zijn en ten tweede niet voldoen aan de TPD regelgeving. Er zijn gelukkig tegenwoordig ook veel betere clearomizers te koop.

Voorbeelden van goede bottomcoil clearomizers zijn vrijwel alle clearomizers van Justfog uit de 14 serie. Deze egven een ruime hoeveelheid damp af, met een goede smaak. Deze clearomizers zijn niet geschikt voor subohmen en derhalve veilig op ieder gebruikte mod, batterij of andere e-sigaret.

Mocht u meer dampgeweld willen zijn er tal van andere clearomizers, welke u hier vindt.

Om een verder vergelijk van uw e-sigaret inzichtelijk te maken, komen we bij deel 2 van e-sigaret vergelijken uit.

Batterijen vergelijken

Het gebruik van de juiste batterij is het volgende onmiskenbaar onderdeel om de beste e-sigaret te verkrijgen. De meeste batterijen die u bij uw standaard setje koopt geven een voltage af van ongeveer 3,7 Volt. Prima, zullen velen denken. op naar het vorige deel. Maar voor sommigen die al langer dampen zal toch de uitdaging zijn om wat meer damp, betere smaak en meer rookgenot te ervaren. Hiervoor zal het vermogen omhoog of juist omlaag moeten, om zo voor u de juiste hoeveelheid damp te creëren. Experimenteren kan geen kwaad, mits u ervoor zorgt dat de liquid nooit verbrand gaat smaken. Zodra dit gebeurt direct het voltage verlagen en eventueel de coil vervangen.

We hebben tal van batterijen om te vergelijken, zowel met als zonder instelbare voltage en wattage mogelijkheden. Inmiddels zijn er van elk merk diverse instelbare voltage batterijen te koop.

Als u nieuw bent bij het elektrisch roken, leest u dan ook eens de volgende pagina:
Welke elektrische sigaret kiezen hulp&advies

Mod’s vergelijken

Dit is een hoofdstuk bedoeld voor de meer ervaren damper. Als u voor uzelf heeft uitgemaakt dat een standaard batterij niet genoeg mAh heeft, of genoeg power of vermogen, dan zijn er nog tal van mod’s te koop die juist datgene benadrukken wat u zoekt. Zo zijn er mod’s die speciaal gemaakt zijn om op hoge temperaturen te dampen, of juist uitblinken in temperatuur instellingen. Meestal zijn het combinaties van TC en Wattage/Voltage. Op de pagina’s MOD en Boxmod vindt u diverse verschillende varianten.

Mod en Boxmod

Hieronder een greep uit ons assortiment

Bedrijfsgegevens

EA-Selling
Eibergsestraat 183
7481HJ Haaksbergen

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 053 – 4787118

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1315 reviews.

error: Content is protected !!