E-sigaret startersets

e smoker via internet zoeken

De e-smoker is hét alternatief voor tabaksproducten. Nu nog het juiste model vinden om uw gedachte om te zetten naar daden. En dan is een complete starterset de beste keus. Een starterset bevat alles om te beginnen met elektrisch roken. Alles, behalve de e-liquid. Vergeet dus niet om dit mee te bestellen zodat u direct kunt beginnen met dampen.

Hieronder vindt u de e-smoker sets van al onze merken. Bovenin de blauwe navigatiebalk en onderin staat alles ook per soort of type gesorteerd. (meer info over uw juiste e-sigaret vindt u onderaan de homepage)

Direct de beste e-sigaret kopen

Verder staat onder elk getoond model ook een korte omschrijving vermeld. Kijk niet alleen naar de plaatjes maar lees ook de beschrijving. Dit kan helpen een miskoop te voorkomen. Het is in uw voordeel om direct het juiste model te kopen. Twijfelt u? Neem gerust contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.

Als u een e-smoker kopen wilt, is uw eerste aankoop erg belangrijk. Omdat u bij tegenvallen terugvalt op uw gewone sigaret. Daarna is een verkeerde keuze minder erg. U valt dan immers terug op uw eerste e-sigaret en niet meer op de gewone sigaret.

Bent u helemaal nieuw op dampgebied, kies dan uw e-smoker uit de rubriek ”MTL”. Dan bent u verzekerd van een elektronische sigaret welke u veilig kunt gebruiken.