E-sigaret startersets

e sigaret via internet zoeken

E-sigaret kopen? Of een e-smoker starterskit bestellen om een slechte en dodelijke gewoonte af te leren?

Gefeliciteerd met uw fantastische beslissing om te stoppen met roken met behulp van een elektrische sigaret.

De e-sigaret of e-smoker is hét alternatief voor roken. Nu nog het juiste model e-sigaret kopen om uw gedachte om te zetten naar daden. En dan is een complete starterset de beste keus. Een starterset bevat alles om te beginnen met elektrisch roken, behalve de e-liquid. Vergeet dus niet om dit mee te bestellen zodat u uw elektrische sigaret ook gebruiken kunt.

Elektronische sigaret soorten en merken

Hieronder vindt u de e-smoker sets van alle populaire merken. Bovenin de blauwe navigatiebalk en onderin staat alles ook per soort, merk of type e-sigaret gesorteerd. Kort door de bocht zijn er slechts twee soorten. De MTL (mouth to lung) of de DL (direct to lung) waarbij de DL modellen voor de wat meer ervaren dampers bedoeld is. Kijk HIER voor meer uitleg.

Direct de beste elektrische sigaret kopen

Verder staat onder elke e-sigaret ook een korte omschrijving vermeld. Kijk niet alleen naar de plaatjes maar lees ook de beschrijving. Dit kan helpen een miskoop te voorkomen. Wij willen dat u de juiste en voor u beste elektrische sigaret koopt. Bij twijfel neem gerust contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.

Als u een e-smoker kopen wilt, is uw eerste aankoop erg belangrijk, omdat u bij tegenvallen terugvalt op uw gewone sigaret. Daarna is een verkeerde keuze minder erg. U valt dan immers terug op uw eerste e-sigaret en niet meer op de gewone sigaret.

Bent u helemaal nieuw op dampgebied, kies dan uw e-smoker uit de rubriek ”MTL”. Dan bent u verzekerd van een elektronische sigaret welke u veilig kunt gebruiken.

E-sigaretten: