E-sigaret startersets

E-sigaret starterset kopen? Of een e-smoker starterskit bestellen om een slechte en dodelijke gewoonte af te leren? Gefeliciteerd met uw fantastische beslissing om een elektrische sigaret te kopen om te stoppen met roken.

Op de voorpagina’s van vrijwel alle kranten van 31 Januari 2019 prijkt dat de elektrische sigaret of e-smoker het beste middel is om van het roken af te komen. Nu nog de juiste e-sigaret kopen om uw gedachte om te zetten naar daden. En dan is een complete e-sigaret starterset de beste keus. Een starterset bevat alles om te beginnen met elektrisch roken, behalve de e-liquid. Vergeet dus niet om dit mee te bestellen zodat u uw elektrische sigaret ook gebruiken kunt.

E-sigaret soorten en merken

Hieronder vindt u de e-sigaret sets van alle populaire merken. Bovenin de blauwe navigatiebalk en onderin staat alles ook per soort, merk of type gesorteerd.

Kort uitgelegd zijn er twee varianten. Er zijn elektrische sigaretten die men gebruikt net als gewone sigaretten (Mouth to lung – MTL), en er zijn e-sigaretten die als een waterpijp gebruikt worden (Direct lung – DL). Twijfelt u ondanks alles toch welke elektrische sigaret het beste bij u past? Neem dan contact op met onze klantenservice. (bij voorkeur per mail)

Direct de beste elektrische sigaret kopen

Verder staat onder elke e-sigaret ook een korte omschrijving vermeld. Kijk niet alleen naar de plaatjes maar lees ook de beschrijving. Dit kan helpen een miskoop te voorkomen. Wij willen dat u de juiste en voor u beste elektrische sigaret koopt. Bij twijfel neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Juist uw eerste aankoop van een e-sigaret is erg belangrijk, omdat u bij tegenvallen terugvalt op gewone sigaretten. Daarna is een verkeerde keuze minder erg, omdat u dan immers terug valt op uw eerste set en niet meer op de gewone sigaret.

Bent u helemaal nieuw op dampgebied, kies dan de rubriek ”MTL e-sigaret” zodat u verzekerd bent van een e-sigaret welke u veilig kunt gebruiken.

E-sigaret startersets

E-Sigaret merken Type e-sigaret
Aspire Eenvoudige elektrische sigaret
Eleaf MTL (mouth to lung)
Innokin DL (subohm)
Justfog AIO (All in one)
Joyetech Mod / Boxmod
Smok POD elektrische sigaret
Vaporesso Cartridge elektrische sigaret
Wismec
IJOY
overige

Resultaat 1–24 van de 113 resultaten wordt getoond