E-sigaret startersets

E-sigaret kopen

E-sigaret starterset kopen? Een elektrische sigaret of e-smoker starterskit bestellen om te stoppen met roken? Nu nog de juiste elektrische sigaret vinden. Juist daarom is een complete starterset de beste keus. EA-Sigaret is bij uitstek de (web)winkel om uw e-sigaret te kopen. We hebben meer dan 120 modellen in voorraad. Van zowel klein naar groot als ook van eenvoudig naar geavanceerde e-sigaretten. Daarom hebben we ook beslist uw e-sigaret. Als u naar beneden scrollt ziet u een overzicht van alle e-sigaretten in ons assortiment.

Welk type past bij mij?

Kort uitgelegd zijn er een aantal varianten. We proberen zo bondig mogelijk de verschillen uit te leggen.

  • MTL e-sigaretten. Wordt gebruikt net als een gewone sigaret. Daardoor zeer geschikt voor mensen die willen beginnen met elektrisch roken.
  • Ook de POD e-sigaret valt onder deze rubriek, vaak kleinere handzame e-sigaretten.
  • Subohm e-sigaretten. Geschikt om meer damp te creeeren. Een beetje kennis van weerstanden en instellingen is wel nodig. Daarom aan te raden voor wat meer ervaren dampers.
  • Boxmod e-sigaret. E-sigaretten met een in te stellen batterij, om op hogere of lagere wattagestanden te dampen. Kan een boxmod heel veel? Kies deze dan niet als u nieuw bent bij het dampen.
  • E-sigaretten met cartridges. Op sigaret lijkende modellen. Klein en handzaam. Werken op voorgevulde cartomizers die makkelijk te vervangen zijn.

Het is belangrijk om je wensen en voorkeuren te weten voor je een e-sigaret kopen gaat. Als u weet in welke categorie u zoeken moet, bent u al een heel eind op weg om uw juiste starterset te kopen. Twijfelt u? Neem dan contact op met onze klantenservice. (bij voorkeur per mail) Wij helpen u graag verder.

Wat heb ik naast mijn e-sigaret nog meer nodig?

  • E-liquid. Bij elke starterset heeft u ook e-liquid nodig. Vergeet daarom niet om dit mee te bestellen zodat u uw elektrische sigaret ook direct gebruiken kunt.
  • Coils. Een onderdeel dat regelmatig moet worden vervangen. Gemiddeld eens per 1 a 2 weken.
  • Batterijen. Het kan zijn dat u een e-sigaret uitgezocht heeft welke geen interne batterij heeft. Vergeet dan niet om een geschikte en veilige batterij mee te bestellen.

TIP: Wilt u een e-sigaret starterset kopen en bent u helemaal nieuw op dampgebied, kies dan de rubriek elektrisch roken voor onervaren dampers”. Hierdoor bent u verzekerd van een apparaat dat u veilig kunt gebruiken.

Resultaat 1–32 van de 118 resultaten wordt getoond

Bedrijfsgegevens

EA-Sigaret
Eibergsestraat 183
7481HJ Haaksbergen

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 053 – 4787118

Afhaal / Openingstijden Magazijn:
Ma – Vr   12.00 – 18.00
Za –          12.00 – 16.30

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

Onze Nieuwsbrief
Winkelmand
Logo-afterpay-checkout_L
e-sigaret-keurmerk
Bouw en design door www.lindavanzomeren.nl

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 2292 reviews.