Waarom wij achter de e sigaret staan

Om deze vraag te beantwoorden komen we op een persoonlijk stukje uitleg, wie wij zijn en waarom wij een e sigaret kopen gingen en nu aanbieden in onze shop..

Wij, Erwin en Andrea, waren verstokte rokers. ’s Avonds laat nog gingen we naar het dichtstijzijnde tankstation als de sigaretten bijna op waren en als we dachten dat we niets te roken hadden ’s ochtends. Want roken moest, ook al wisten we dat het slecht en schadelijk was. Het was geen verslaving dachten we, maar een stukje vrijheid dat we dachten te hebben om toch iets te kunnen doen wat eigenlijk niet mag maar toch doet. Een levensstijl die onze eigenste keuze was. En natuurlijk klaagden we over de hoge accijnsen en de bemoeinissen van overheid en andere niet-rokers die ons keer op keer duidelijk maakten dat roken dodelijk is. Alsof we dat zelf niet wisten..!

Tot het moment dat de ene sigaret nog niet eens uit was en de volgende alweer aangestoken, en de hele kamer blauw zag en we buiten stonden tijdens de hond uitlaten, en merkte dat we niet eens naar binnen konden kijken door de rook. Natuurlijk realiseerden we ons dat dit geen levensstijl meer was maar gewoon het verzieken van je eigen huis en leven.

Via een kennis werden we op een e smoker geattendeerd, de supersmoker. Een klein sigaret lijkende stoommachine. Het was direct een groot verschil, de kamer bleef schoon, en we konden zonder stank van vieze asbakken ons huis betreden. Natuurlijk rookten we er ook nog bij destijds, maar wel een heel stuk minder. We rookten alleen nog bij de koffie ’s ochtends en ’s avonds na het eten. En 1 of 2 tussendoor. Maar geen pakjes meer per dag zoals voorheen.

Inmiddels ben ik, Erwin, geheel gestopt met roken. Ik dacht als ik ook die sigaret bij de koffie kan vervangen door een e-sigaret ben ik dom dat ik nog rook. Andrea is van 2 a 3 pakjes per dag teruggekomen naar ca 5 sigaretten er dag.

Het verschil? Enorm. Niet alleen de fysieke gezondheid werd opgekrikt, ook geestelijk voelden we ons sterker, fitter en we realiseerden ons dat we echt een goede overwinning behaald hadden. De e-sigaret heeft ons leven veranderd, en dit wilden we delen met iedereen.

Natuurlijk en gelukkig is de e-sigaret sterk veranderd, in tegenwoordige modellen zijn nog beter in staat om ook u te helpen bij het stoppen met roken