E-sigaret nieuws

E-sigaret helpt Ella

Beste lezers va dit blog.

We proberen al zolang mensen te informeren over stoppen met roken, waarbij we ook proberen aan de wetgeving te voldoen die ons verbiedt de e-sigaret positief te omschrijven. Daarom gaan we het eens anders proberen. We hebben een mail gekregen van Ella (achternaam wordt om privacyredenen niet vermeld) waarin eigenlijk het verhaal staat dat we met u willen delen.

Beste EA-Sigaret medewerkers,

Ik ben begonnen met roken op mijn 15e. Dit was in die tijd best normaal. Sigaretten waren dan ook overal te koop, en ook voor minderjarigen. Een half jaar geleden besloot ik om mij te laten onderzoeken bij mijn huisarts, omdat ik toch wel slecht sliep, benauwd was en totaal geen conditie meer had. Mijn huisarts had eigenlijk maar één advies, direct stoppen met roken, en als ik daar moeite mee had kon ik beter een e-sigaret gebruiken. Er werd nog wel meer gezegd, maar dit was allemaal best heftig, en er werd best wel aangedrongen dat het noodzaak was om meteen te beginnen hiermee.

Enigszins beduusd thuisgekomen ben ik direct online gaan kijken naar een elektrische sigaret. Uw website viel me direct op. Maar er stonden zoveel elektrische sigaretten op dat ik geen raad wist. Dit had ik u ook in mijn eerste mail geschreven. U heeft mij toen de (gewist ivm reclame wetgeving) aangeraden. Ik heb deze elektrische sigaret toen gelijk besteld, en sindsdien nog een paar keer wat e-liquids. Ik heb al een half jaar geen gewone sigaretten meer gerookt.

Nu, een half jaar later merk ik dat ik beter slaap. het is net alsof ik veel meer zuurstof krijg waardoor mijn lichaam beter ontspant. Ook lijkt het wel alsof de trap minder moeite kost dan voorheen. Over 2 maanden moet ik opnieuw naar de huisarts voor een hercontrole, maar ik weet nu al dat veel van mijn eerdere klachten verdwenen zijn. Ik ben u en mijn huisarts dankbaar dat jullie mij zo goed van het roken afgeholpen hebben. Ik moet wel even wennen hoe mijn omgeving hiermee omging. Iedereen riep dat elektrisch roken ook slecht is, maar ondertussen weet ik wel beter. Discussies ga ik nu wel uit de weg, ik hoef mij niet te verantwoorden voor een e-sigaret, laten zij zich maar verantwoorden voor gewoon roken.

  • note: aanvulling nadien:

Natuurlijk mag u deze mail op uw website plaatsen. Ik hoop dat veel mensen zich hierdoor gemotiveerd voelen om ook over te stappen op een e-sigaret en elektrisch roken. Ik koop nooit meer sigaretten en vervloek de tabaksindustrie dat zij mij ziek hebben gemaakt.

Misschien helpt het u dat gewone sigaretten weer duurder worden om ook over te stappen naar een elektrische sigaret.

Het emailadres van Ella is bij ons bekend, en alle reacties worden doorgestuurd naar Ella, en wij bedanken u voor uw verhaal en wij hopen ook iedereen hiermee te inspireren.

Bron: newsroom.vsk-tabak.nl