Millers VG Goldline e liquid

Millers Juice Goldline e-liquids (100% VG versie)
De Millers Goldline VG-liquids bestaan uit diverse uiteenlopende tabakssmaken die allemaal op 100% VG basis gemaakt zijn. Verkrijgbaar in meerdere nicotinesterktes.

Bedoeld voor hoge wattages OF voor mensen met een allergie voor PG of PG-bestanddelen. Zit er een geschikte Millers Juice e-liquid bij voor uw wensen? Neem hier onder een kijkje in het complete assortiment van de Goldline.

Toont alle 10 resultaten

Millers Juice Goldine 100% VG e liquid kopen?

Op deze pagina vindt u alle e liquids uit de Goldline van Millers Juice. Dit zijn de 100% VG liquids, naast deze variant heeft de Goldline ook liquids met een verhouding van 50/50 PG/VG.

De stof VG zorgt zoor de dampproductie in een e-liquid. Bij de vloeistoffen op deze pagina kan u er dus vanuit gaan dat de dampproductie hoger is dan gemiddeld aangezien ze volledig bestaan uit de stof VG.

De e-liquids zijn verkrijgbaar in de nicotinelevels van: 0, 3, 6, 12 en 18mg nicotine. Op deze manier kan een damper zijn nicotineverslaving langzaam maar zeker afbouwen.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4241 reviews.