Millers Juice Silverline Nic Salts

Millers Juice, de eerste 100% Nederlandse e-liquidproducent, produceert al z’n producten op Nederlandse bodem onder gecontroleerde omstandigheden in een TUV ISO 9001 gecertificeerde fabriek. Alle liquids zijn volledig TPD2-proof.

Naast de in 2014 geïntroduceerde Silverlijn die inmiddels bestaat uit 39 smaken op basis van normale freebase nicotine, biedt Millers Juice nu ook een complete lijn Nic Salt-liquids. Deze bevat op dit moment de 10 meest populaire Silverline-smaken, alle met 18MG nic salt-nicotine per milliliter vloeistof in een basisverhouding van 70% PG / 30% VG.

Toont alle 10 resultaten

Nicotine Salt

E-liquids met nicotinezouten e-vloeistof zijn in principe geschikt voor elke elektronische sigaret, maar met name bedoeld voor gebruik in apparaten met een lager vermogen zoals POD-systemen. Nic Salt-liquids hebben een nicotine-basis die direct uit tabaksbladeren wordt onttrokken en ze worden meestal als zachter ervaren dan normale freebase nicotine. Ook komt deze nicotine-soort sneller in de bloedbaan terecht voor een effectievere werking waardoor u minder vloeistof hoeft te verdampen.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 3440 reviews.