Millers Juice Silverline Nic Salts

Nicotine salt e liquids van Millers Juice
Millers Juice, de eerste 100% Nederlandse e-liquidproducent, produceert al z’n producten op Nederlandse bodem onder gecontroleerde omstandigheden in een TUV ISO 9001 gecertificeerde fabriek. Alle liquids zijn volledig TPD2-proof.

Naast de in 2014 geïntroduceerde Silverlijn die inmiddels bestaat uit 39 smaken op basis van normale freebase nicotine, biedt Millers Juice nu ook een complete lijn Nic Salt-liquids. De Silverline nic salt e-liquids zijn verkrijgbaar met 6, 12 of 18MG nicotine. De PG/VG verhouding van de e-liquids is 70% PG / 30% VG.

Toont alle 13 resultaten

Millers Juice nic salt e liquids kopen?

Op deze pagina vindt u alle e liquids van de Silverline van Millers Juice. De liquids zijn gemaakt met nicotine salt en zijn verkrijgbaar in een aantal smaken uit de reguliere Silverline van Millers Juice.

E-liquids met nicotinezouten e-vloeistof zijn in principe geschikt voor elke elektronische sigaret, maar met name bedoeld voor gebruik in apparaten met een lager vermogen zoals POD-systemen. Nic Salt-liquids hebben een nicotine-basis die direct uit tabaksbladeren wordt onttrokken en ze worden meestal als zachter ervaren dan normale freebase nicotine. Ook komt deze nicotine-soort sneller in de bloedbaan terecht voor een effectievere werking waardoor u minder vloeistof hoeft te verdampen.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4240 reviews.