Millers Juice Platinumline e liquid

Millers Juice Platinum e liquids
Miller Platinum e-liquids kopen? Wederom een product van Nederlandse bodem. De Millers Juice platinum eliquids. Gelaagde smaken voor zowel hoge als lage wattagestanden en geschikt voor elke clearomizer.

Millers Juice e-liquids is alleen bedoeld voor gebruik in uw elektrische sigaret en niet voor andere vormen van consumptie. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borst voedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotine houdende producten of personen met hart- en/of vaatziekten.

Inhoud: 10 ml
PG / VG: 50% / 50%

Toont alle 10 resultaten

Miller Juice Platinumline e liquids

Op deze pagina vindt u alle e-liquids uit de Platinumline van Millers Juice. De Platinumline bestaat uit tien verschillende e-liquid smaken. Naast de Platinumline heeft Millers Juice ook een Silverline, Chromeline en Goldline.

De liquids uit de Platinumline hebben een PG/VG verhouding van 50/50 en zijn verkrijgbaar in de nicotinegehaltes van 0, 3, 6, 12 en 18 mg nicotine. De verscheidenheid aan nicotinelevels geeft de damper de mogelijkheid om geleidelijk de nicotineverslaving af te bouwen.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4241 reviews.