Millers Juice Goldline e liquid

Millers Juice Goldline e-liquids (50/50 PG/VG versie)

De Millers Juice Goldline e-liquid wordt geleverd in een flesje met kind veilige dop-sluiting en naald navulsysteem. Bij de Millers Juice Gold e-liquid is een bijsluiter ingesloten welke tevens een handleiding is voor juist gebruik van dit product. Dit product bevat smaakstoffen om de juiste smaak te kunnen benaderen. Millers Juice Goldline kan in elke elektrische sigaret gebruikt worden.

Inhoud: 10 ml
PG / VG: 50% / 50%

Toont alle 11 resultaten

Millers Juice Goldine e liquid kopen?

De e-liquids op deze pagina hebben een PG/VG verhouding van 50/50. De Goldline van Millers Juice is tevens beschikbaar in een volledige VG verhouding, 100% VG dus.

De smaken van de Goldline e liquids zijn veelal tabakssmaken in combinatie me andere aroma's als Whiskey, karamel, vanille en andere fruitsoorten. Zit er een geschikte e-liquid voor u bij?

Alle liquids op deze pagina zijn verkrijgbaar in de nicotinegehaltes van 0, 3, 6, 12 en 18mg nicotine. Er is dus altijd een nicotine vrije variant beschikbaar voor de personen die geen behoefte hebben aan nicotine.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4241 reviews.