Millers Juice e-liquid

Millers Juice heeft met de Silverline de afgelopen jaren bewezen dat ze een goede prijs-kwaliteits verhouding hebben. Millers e-liquid is bedoeld voor gebruik in uw elektrische sigaret. En dan met name de MTL e-sigaretten. Ook reageren ze zeer adequaat op nieuwe vastgestelde regels. Daarom hebben we deze Millers Juice als vast huismerk opgenomen. Alle smaken uit de Silverline zijn dan ook vanaf nu op alle verkrijgbare sterktes te koop in onze shop. Millers Juice wordt inmiddels overal in Nederland verkocht, wat toch een knappe prestatie te noemen is.

Millers Juice grondstoffen en ingrediënten in de Millers Juice e-liquid zijn farma kwaliteit en food grade gecertificeerd. Millers Juice is de eerste Nederlandse e-liquid producent. Millers Juice e-liquids worden onder gecontroleerde omstandigheden in een TUV ISO 9001 gecertificeerde fabriek geproduceerd, en is alleen bedoeld voor gebruik in uw elektrische sigaret.

Inhoud: 10 ml • PG / VG: 70% / 30%

Resultaat 1–15 van de 39 resultaten wordt getoond

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 3447 reviews.