EA-Liquid 10 ml

EA-Liquid is beschikbaar in diverse smaken en nicotine-sterktes
Als gecertificeerde e-liquids voor Nederland, is EA-liquid een in Europa gemaakte e-liquid welke aan alle in Nederland gestelde regelgeving voldoet en verkrijgbaar in meerdere nicotinesterktes. Onze e-liquids zijn gemaakt in samenwerking met ‘s werelds grootste e-liquid fabrikant en producent. EA-Liquid is ook zonder nicotine te bestellen.

Wij leveren alleen veilige, volgens de Europese richtlijnen gekeurde, e-liquids. Al onze liquids voldoen aan de nieuwe TPD en internationale veiligheidsstandaarden. Onze e-liquids worden in Europa gemaakt met foodgrade gecertificeerde ingrediënten en 99,7% zuivere nicotine. Alleen bedoeld voor gebruik met uw elektrische sigaret.Samenstelling: 30%VG / 70%PG.

Vergelijkbare e-liquid smaken
Het kan altijd gebeuren dat een bepaalde smaak uitverkocht is of dat u liever een vergelijkbare e-liquid wilt kopen. Wilt u een andere liquid proberen met vergelijkbare verhouding, bekijk dan:

Millers Juice SilverlineDewy’s JuiceBasics LiquidZensations E-liquidsBookwill

Resultaat 1–15 van de 44 resultaten wordt getoond

EA e liquid kopen?

Op deze pagina vindt u alle e-liquids uit de EA lijn. Dit is ons eigen huismerk, alle flesjes worden geleverd met een inhoud van 10ml en zijn verkrijgbaar met of zonder nicotine.

De liquids bestaan uit 44 verschillende smaken, zo zit er voor iedereen wel een smaak bij. Mocht u een smaak missen dan horen wij het graag.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 3863 reviews.