EA-Liquid 10 ml

EA-Liquid is beschikbaar in diverse smaken en nicotine-sterktes
Als gecertificeerde e-liquids voor Nederland, is EA-liquid een in Europa gemaakte e-liquid welke aan alle in Nederland gestelde regelgeving voldoet en verkrijgbaar in meerdere nicotinesterktes. Onze e-liquids zijn gemaakt in samenwerking met ‘s werelds grootste e-liquid fabrikant en producent. EA-Liquid is ook zonder nicotine te bestellen.

Wij leveren alleen veilige, volgens de Europese richtlijnen gekeurde, e-liquids. Al onze liquids voldoen aan de nieuwe TPD en internationale veiligheidsstandaarden. Onze e-liquids worden in Europa gemaakt met foodgrade gecertificeerde ingrediënten en 99,7% zuivere nicotine. Alleen bedoeld voor gebruik met uw elektrische sigaret.Samenstelling: 30%VG / 70%PG.

Vergelijkbare e-liquid smaken
Het kan altijd gebeuren dat een bepaalde smaak uitverkocht is of dat u liever een vergelijkbare e-liquid wilt kopen. Wilt u een andere liquid proberen met vergelijkbare verhouding, bekijk dan:

Millers Juice SilverlineDewy’s JuiceBasics LiquidZensations E-liquidsBookwill

Resultaat 1–15 van de 44 resultaten wordt getoond

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 3456 reviews.