DIY e liquid

Met de basis e liquids en aroma’s op deze pagina is het mogelijk om uw eigen e-liquid smaak te creëren. Naast de e-liquid aroma’s van verschillende merken heeft EA-sigaret ook base liquids met of zonder nicotine. De base vormt makkelijk gezegd de basis van uw eigen liquid, het enige wat u nog zelf hoeft toe te voegen is een smaakaroma naar keuze.

Met de filters aan de linkerzijde kan u keuzes maken om uw eigen DIY liquid te maken.

Toont alle 12 resultaten

Hoe maak ik een eigen e-liquid?

Een eigen e-liquid maken doe je middels een base (basis vloeistof) en een aroma naar eigen wens. Een base bestaat uit een mix van PG en VG. Daarnaast kan je bij een base kiezen voor een nicotinegehalte naar keuze, geen nicotine is ook een mogelijkheid.

+ Lees meer

We werken met louter en alleen met de beste en goedgekeurde flavors welke ook in de food sector gebruikt worden. De beste e liquid maak je immers alleen met de beste base en kwalitatieve flavors. Zoals u gewend bent van ons ook hierin meer dan ruime keuze bij uw experimenteren op e liquid zelf maken gebied. Mix diverse smaakstoffen tot uw eigen gewenste e-liquidsmaak.

E liquid steepen

De meeste eigen gemaakte smaakjes zoals de fruitsmaken kun je vrijwel direct dampen, maar sommige gemengde smaken kun je beter eerst even laten rijpen. We doelen dan met name op de bakery flavors, zoals cookies en andere gemengde flavors. Deze komen beter tot hun recht als ze even gerijpt hebben. Het laten rijpen van liquid noemt men ook wel steepen.

Smaakstoffen Flavors mixen tot eigen e-liquid

Natuurlijk kunt u alle flavors eindeloos mengen en mixen. Dat is nou net hetgeen het zelf maken van eigen DIY e-liquid interessant maakt. Probeer niet direct teveel flavors bij te voegen, het is immers makkelijker om er later iets bij te doen. Eruit halen gaat namelijk niet meer als uw DIY eliquid te sterk van smaak is.

PG/VG gehalte in een e liquid bepalen

Als u zelf e-liquid maakt of gebruik maken wilt van de Shake en Vape e-liquids, maakt het wel uit welke e-sigaret u gebruikt. Of anders gezegd: het wattage van uw device bepaalt mede de juiste verhouding. Hogere wattage's voor tenminste 50% VG, lagere wattagestanden tot 50%VG.

Mocht u na het lezen van dit artikel nog vragen hebben over het maken van uw eigen e-liquid neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze productexperts helpen u graag verder met het maken van een veilige en juiste keuze. U kan ons telefonisch bereiken of via de mail.

- Toon minder
Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4240 reviews.