E-liquids

Wilt u e liquid kopen? E-liquid wordt ook wel e-sigaret vloeistof genoemd, en vormt de basis voor het dampen. Het is vloeistof die nodig is om te verdampen in uw e smoker. EA-Sigaret is dé online shop in Nederland voor e-sigaret vloeistof. Met een zeer uitgebreid aanbod van 700 smaken kan iedereen makkelijk e-liquid bestellen naar eigen voorkeur. Van bijzondere smaken tot eenvoudige en goedkope e liquid. Meer weten over e liquids? Lees dan hier verder

Maak gebruik van de opties hiernaast om het aanbod te filteren…

Resultaat 1–15 van de 686 resultaten wordt getoond

Nicotine in e liquid afbouwen

Veel mensen willen hun nicotine behoefte afbouwen. Daarom is de meeste e-liquid ook zonder nicotine te bestellen. Toch raden we beginnende dampers aan om in elk geval eerst met nicotine te beginnen.Als u opeens geen nicotine meer binnen krijgt, vraagt uw lichaam snel om gewone sigaretten. U kunt beter na een tijdje uw nicotinegehalte in de e liquids verlagen. Zo kunt u uw verslaving het beste verslaan.

+ Lees meer

Ook zijn er e liquids met nicotinesalts. Deze zorgen voor snellere opname in uw bloed en zijn met name bijzonder geschikt voor e-sigaretten met een lage wattage.

E liquid smaken

Op zoek naar een bepaalde smaakrichting? Wellicht kunt u hieronder makkelijk navigeren naar uw richting.

Tabak smaken - E liquid die zich kenmerkt door smaak van tabak
Fruit smaken - Fruitsmakende e-liquids (appels, banaan en kers en dergelijke)
Menthol smaken - Frisse mint en verkoelende mentholsmaken
Bijzondere smaken - Alle overige smaken variërend van vanille tot appeltaart.

- Toon minder
Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 3395 reviews.