E liquid

Wilt u e liquid kopen? E-liquid wordt ook wel e-sigaret vloeistof genoemd, en vormt de basis voor het dampen. Het is vloeistof die nodig is om te verdampen in uw e smoker. EA-Sigaret is dé online shop in Nederland voor e-sigaret vloeistof. Met een zeer uitgebreid aanbod van 700 smaken kan iedereen makkelijk e-liquid bestellen naar eigen voorkeur. Van bijzondere smaken tot e-liquids met tabakssmaken en mentholsmaak. Meer weten over e liquids? Lees dan hier verder

Maak gebruik van de opties hiernaast om het aanbod te filteren…

Resultaat 1–15 van de 451 resultaten wordt getoond

Nicotine in e liquid afbouwen?

Veel mensen willen hun nicotine behoefte afbouwen. Daarom is de meeste e-liquid ook zonder nicotine te bestellen. Toch raden we beginnende dampers aan om in elk geval eerst met nicotine te beginnen. Als u opeens geen nicotine meer binnen krijgt, vraagt uw lichaam snel om gewone sigaretten / nicotine. U kunt beter na een tijdje uw nicotinegehalte in de e liquids verlagen. Zo kunt u uw verslaving het beste verslaan.

EA-sigaret heeft een breed aanbod aan liquids met de smaak van tabak.

E liquid kopen?

Bij EA-sigaret hebben wij een aanbod van verschillende e-liquid merken. Deze merken verschillen niet alleen in smaak maar vaak ook in PG/VG verhouding. Het is dus verstandig om eerst onderzoek te doen naar welke e-liquid smaak de voorkeur krijgt bij u, daarnaast is de PG/VG verhouding dus ook van belang. Voor DTL dampen met een sub ohm clearomizer is het verstandig om te kiezen voor een e-liquid met een hoger VG gehalte. Heeft u een MTL e-sigaret of pod systeem? Dan kan u kiezen voor een liquid met een 50/50 verhouding of een vloeistof waarin de stof PG de overhand heeft.

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste liquid? Wij helpen u graag verder met het maken van een goede en veilige keuze. Hiervoor kan u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.

+ Lees meer

Ook zijn er e liquids met nicotinesalts. Deze zorgen voor snellere opname in uw bloed en zijn met name bijzonder geschikt voor e-sigaretten met een lage wattage of pod systeem e-sigaretten. De meeste nicotine salt e-liquids zijn verkrijgbaar in de volgende nicotinelevels: 10mg nic salt of 20mg nic salt.

E liquid smaken bij EA-sigaret

Op zoek naar een bepaalde smaakrichting? Wellicht kunt u hieronder makkelijk navigeren naar uw richting.

Tabak smaken - E liquid die zich kenmerkt door smaak van tabak
Fruit smaken - Fruitsmakende e-liquids (appels, banaan en kers en dergelijke)
Menthol smaken - Frisse mint en verkoelende mentholsmaken
Bijzondere smaken - Alle overige smaken variërend van vanille tot appeltaart.

- Toon minder
Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4287 reviews.