E-liquid kopen

E-liquid online kopen

E-liquid

Wilt u ook e-liquid kopen? EA-Sigaret is dé online shop in Nederland voor e-liquid. Met een uitgebreid aanbod aan e-vloeistof hebben we keuze voor iedereen. Van bijzondere smaken tot eenvoudige en goedkope e-liquid. Deze is te bestellen in diverse nicotine sterktes. Bij elkaar meer dan 600 smaken. Zo kunt u ook bij ons uw beste e-liquid kopen.

E-liquid is de vloeistof die nodig is om te dampen en verdampen in uw e-smoker. Een andere naam voor e-liquid is daarom ook wel e-sigaret vloeistof, of e-vloeistof. Deze e-sigaret vloeistof bestaat uit:

  • VG (vegetable glycerin) (voor smaak, en zachter voor keel)
  • PG (propyleenglycol) (voor throathit)
  • Smaakstoffen (op waterbasis)
  • eventueel nicotine, maar niet noodzakelijk

Wilt u een e-liquid kopen die voor elke clearomizer geschikt is, kies dan een 50/50 verhouding.

E-liquid kopen zonder nicotine

E-vloeistof zonder nicotine kopen? De meeste e-liquids zijn ook zonder nicotine te bestellen. Toch raden we beginnende dampers aan om in elk geval eerst met een nicotine houdende e-liquid te beginnen.

Als u opeens geen nicotine meer binnen krijgt, vraagt uw lichaam snel om een gewone sigaret. U kunt beter na een tijdje uw nicotine gehalte verlagen. Zo kunt u uw verslaving het beste verslaan.

Bestellen of afhalen

U kunt bij ons via de webshop e-liquid bestellen maar ook afhalen bij onze winkel in Haaksbergen. We proberen om alle e-liquid goedkoop aan te bieden. Zo kunt u makkelijker verschillende smaken of merken proberen. Meer weten over e-liquid? Lees dan hier verder

Let op: Nicotine is in lage doseringen zoals de in Nederland maximale toegestane 18 mg/ml geen schadelijke stof. Maar nicotine is wel zeer verslavend. Daarbij doet nicotine ook niets goeds voor u. Anders was u wel als nicotineplant geboren. Nicotine is in hoge doseringen zelfs giftig. Probeer daarom zsm uw nicotine sterkte te verlagen.