E-liquid kopen

E-liquid online kopen

E-sigaret vloeistof

Wilt u ook e-liquid kopen? Makkelijker dan bij EA-Sigaret gaat het niet. Uw online shop in Nederland met een divers en uitgebreid aanbod aan e-vloeistof. Van speciale smaken tot eenvoudige en goedkope e-liquid.

E-liquid is de vloeistof die nodig is om te (ver)dampen in uw e-sigaret. Daarom wordt het ook wel e-sigaret vloeistof genoemd. Deze is te bestellen in vele soorten, smaken en nicotine sterktes. Totaal meer dan 600 smaken. Zo weet u zeker dat u bij ons ook uw favoriete e-liquid kopen kunt.

Let op: Ondanks dat nicotine geen schadelijke stof is, is nicotine wel een zeer verslavende stof. Daarbij doet nicotine ook niets goeds voor u. Anders was u wel als nicotineplant geboren. Probeer daarom zsm uw nicotine sterkte te verlagen.

U kunt bij EA-Sigaret online e-liquid bestellen maar ook afhalen bij onze winkel in Haaksbergen. We leveren alleen gecertificeerde e-liquids die we zelf getest hebben. Daarom vindt u bij ons alle smaken en merken ook nog eens erg goedkoop.

Europese liquids

We hebben alleen e-vloeistof uit Europa. Waarom? De wetgeving is in Europa strenger dan elders. Zo weten we ook zeker dat we de kwaliteit leveren die u verwacht te krijgen.

Samenstelling

Wilt u een liquid bestellen met een specifieke samenstelling? U kunt zelf op PG/VG verhouding kiezen. Bovenin staan alle merken netjes gesorteerd op samenstelling, zodat u direct de voor u gewenste verhouding kiezen kunt. Hieronder scrollt u eenvoudig door alle merken die we hebben.

E-liquid wordt ook omschreven als e-sigaret vloeistof, e vloeistof, e-smoker vloeistof en e-juice. Deze e-sigaret vloeistof bestaat uit:

  • VG (vegetable glycerin)
  • PG (propyleenglycol)
  • Smaakstoffen (op waterbasis)
  • eventueel nicotine, maar niet noodzakelijk

PG wordt toegevoegd voor de throathit. VG wordt gebruikt om meer smaak te geven en om het juist wat zachter voor de keel te maken. De meeste dampers prefereren dan ook een verhouding van 50VG / 50PG. Wilt u een e-liquid kopen die voor elke clearomizer geschikt is, kies dan ook een 50/50 verhouding.

Meer weten over e-liquid? Lees dan hier verder

E-liquid kopen zonder nicotine

Wilt u e-vloeistof zonder nicotine kopen? De meeste liquids zijn zowel met als zonder nicotine te bestellen. Toch raden we beginnende dampers aan om in elk geval eerst met een nicotine houdende vloeistof te beginnen.

Als u opeens geen nicotine meer binnen krijgt, vraagt uw lichaam snel om een gewone sigaret. U kunt beter na een tijdje uw nicotine gehalte verlagen. Zo kunt u uw verslaving het beste verslaan. Lees bijvoorbeeld ook eens het verschil tussen roken en dampen.

We mogen geen korting, aanbieding of actie geven. Daarom kunt u elke e-liquid tegen de laagste prijs kopen bij EA-Sigaret. Zo is het geen aanbieding maar gewoon goedkoop.