E-liquid kopen - Vloeistof voor uw e-sigaret

E-liquid kopen

Wilt u ook e-liquid kopen? EA-Sigaret is dé online shop in Nederland voor e-liquid. Met een uitgebreid aanbod hebben we keuze voor iedereen. Van bijzondere smaken tot eenvoudige en goedkope e-liquid. Te bestellen in diverse nicotine sterktes, of zonder nicotine. Bij elkaar meer dan 700 smaken. Zo kunt u bij ons altijd de beste e-liquid kopen.

E-liquid is de vloeistof die nodig is om te dampen en verdampen in uw e-smoker. Een andere naam is daarom ook wel e-sigaret vloeistof, of e-vloeistof. Deze e-sigaret vloeistof bestaat uit:

  • VG (vegetable glycerin) (voor smaak, en zachter voor keel)
  • PG (propyleenglycol) (voor throathit)
  • Smaakstoffen (op waterbasis)
  • eventueel nicotine, maar niet noodzakelijk

Direct een e-liquid kopen die voor elke clearomizer geschikt is, kies dan een 50/50 verhouding.

E-liquid zonder nicotine

De meeste e-liquids zijn ook zonder nicotine te bestellen. Toch raden we beginnende dampers aan om in elk geval eerst met nicotine te beginnen.

Als u opeens geen nicotine meer binnen krijgt, vraagt uw lichaam snel om een gewone sigaret. U kunt beter na een tijdje uw nicotine gehalte verlagen. Zo kunt u uw verslaving het beste verslaan.

Bestellen of afhalen

U kunt bij ons via de webshop e-liquid bestellen maar ook afhalen bij onze winkel in Haaksbergen. We proberen om alle e-liquid goedkoop aan te bieden. Zo kunt u makkelijker verschillende smaken of merken proberen. Meer weten over e-liquid? Lees dan hier verder