Do It Yourself (DIY)

Op deze pagina vindt u alle DIY producten die worden aangeboden door EA-sigaret. In de meeste gevallen worden deze producten gebruikt door dampers die al een tijdje ervaring hebben met vaping/e-smoking.

Met de producten in deze pagina kan u zelf uw dampervaring personaliseren. Naast gehele toolkits, wicking materiaal en katoen biedt EA-sigaret ook producten aan om uw eigen e liquid te maken. Hierbij kan worden gedacht aan smaakaroma’s en verschillende basis liquids. De base e-liquids zijn verkrijgbaar met of zonder nicotine.

De filters aan de linkerzijde van deze pagina helpen u verder met het maken van de juiste keuze.

Toont alle 13 resultaten

DIY vape artikelen kopen?

Bij EA-sigaret bieden wij een breed assortiment aan do it yourself artikelen. Deze artikelen zijn enkel bedoeld om te gebruiken in combinatie met uw elektrische sigaret of e-sigaret. De producten bestaan uit complete wicks, toolsets en stukken katoen om uw eigen coils mee te bouwen. Daarnaast hebben wij ook een aantal aroma's en base liquids in het assortiment. Deze zijn bedoeld voor het maken van uw eigen e-liquid.

+ Lees meer

Hoe maak ik mijn eigen e liquid

Wanneer u al wat ervaring heeft met elektrische sigaretten dan kan u ervoor kiezen om uw eigen e-liquid te maken. Dit doet u middels een basisvloeistof, beter bekend als base liquid, en een smaakaroma naar wens. Let bij het maken van uw eigen e-liquid goed op de verhoudingen, zo voorkomt u dat een liquid een te sterke smaak krijgt of juist te weinig smaak. Daarnaast kan u ook bij het maken van uw eigen e liquid kiezen voor een base vloeistof zonder nicotine. Nicotine is dus geen vereiste in het maken van uw eigen e-liquid.

Mocht u nog met vragen zitten na het lezen van dit stuk, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het maken van een juiste keuze.

- Toon minder
Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4240 reviews.