Damp informatie

Damp informatie

Natuurlijk snappen we dat u ondanks alles toch nog vragen heeft, over een product of een gebruikte term, over elektrisch roken of over dampen.

Hieronder volgt damp informatie om u op weg te helpen bij het elektrisch roken. Klik op de titel van het onderwerp waar u meer over lezen wilt om naar de betreffende informatie te gaan.

Heeft u ook een onderwerp waarover u meer wilt lezen? En is het gerelateerd aan de elektrische sigaret en het dampen of elektrisch roken? Meld dat dan, zodat wij u en wellicht andere dampers kunnen helpen aan informatie.

Wilt u meer lezen? Dat kan.. Bekijk ook onze e-sigaret onderwerpen in blog

(deze pagina wordt zsm uitgebreid met meer info)

Elektrisch roken en gewoon roken kennen veel overeenkomsten. Dat is een van de redenen waarom dampen steeds populairder aan het worden is. Maar er zijn ook verschillen. Welke verschillen kennen deze varianten? En hoe groot zijn de verschillen dan? Meer weten? Lees dan gauw verder
Dat er aan roken verdient wordt weten we allemaal. Maar naar wie gaat het geld? En vooral: Wie deelt er in mee? Worden er willens en wetens mensen uitgebuit en verslaafd gemaakt? En wie is daar dan verantwoordelijk voor? Hoe het zit? Lees en fel uw eigen oordeel.
Wie verdient er nu eigenlijk aan de elektrische sigarettenhandel? Is de overheid een overbezorgde moeder van ons als burgers? Of is dat ook anders dan u denkt? En heeft de tabaksindustrie baat bij de elektrische e-sigaretten? De waarheid leest u hier.
De elektrische sigaret zou tanden en tandvlees aantasten. Dat willen we natuurlijk niet. Maar hoe zit dat nou precies? Klopt het inderdaad dat we om gezondheidsredenen beter niet kunnen dampen? Of is de waarheid toch weer anders dan weergegeven?
Uit diverse onderzoeken is gebleken dat er in uw E-liquid metaal of metalen kunnen zitten. Het indademen van metalen is schadelijk en kan kankerverwekkend zijn. Hoe zit dat? Hoeveel metalen of sporen hiervan vindt u in uw e-liquid? Of is dit weer een onderzoek om de populariteit van de elektrische sigaret omlaag te halen? Lees gauw verder voor het antwoord.
Een nieuw fenomeen steekt de kop op bij het dampen. Nicotine salt. Een nieuwe vorm van nicotine welke sneller in uw lichaam wordt opgenomen waardoor u minder hoeft te dampen. Ideaal voor mensen die minder willen dampen. Hoe werkt het en wat is het precies? Uiteraard hebben wij antwoord op uw vragen. Lees gauw verder om meer te weten te komen over nicotine salt e-liquids.
E-sigaret ervaringen. Wellicht bent u net als velen met u, aan het inlezen of oriënteren welke e-sigaret u wilt kopen, en of dampen überhaupt iets voor u is. En wellicht wilt u ervaringen van andere mensen lezen die u reeds voor zijn gegaan. In dat geval hebben we wat e-sigaret ervaringen verzameld die u kunt doorlezen om u te helpen een goede keuze te maken. Lees meer
Elektrisch roken, de alternatieve methode om het roken te verruilen voor dampen. Er is veel te doen over het vapen. Uit meer dan 300 onderzoeken blijkt dat elektrisch roken niet zo schadelijk is als men dacht, en ook op lange termijn zijn de gevolgen te verwaarlozen. Natuurlijk moet het streven zijn om ook de nicotine af te bouwen. Lees meer over elektrisch roken
Verschillen tussen roken en dampen. Vaak krijgen we de vraag over hoeveel nicotine men binnen krijgt tijdens het dampen, en wat het verschil is tussem gewoon roken en dampen. Uiteraard moeten wij hier onbevangen in staan en kunnen we geen uitspraken doen over uw gezondheid, maar een uitleg kunnen we wel geven. Lees verder
Dat subohmen niet voor iedereen weggelegd is laat dat duidelijk zijn. Subohmen is meer DL, of direct lung dampen. MTL is mouth to lung, dus eerst in uw mond. Het dampen is immers ook bedacht om het gewone roken te vervangen. U neemt een trekje waarbij u rook in uw mond zuigt om dit vervolgens door te ademen naar uw longen
Nicotine, een onmisbaar kwaad volgens velen dat roken dodelijk, ziekmakend en verslavend maakt. Maar is nicotine wel zo slecht als gedacht wordt? Wat zijn de feiten? Nicotine is in elk geval zeer verslavend, net als cafeine dat ook is. Maar nicotine is niet ziekte- of kankerverwekkend. Er is veel ophef over het product nicotine en natuurlijk is nicotine de oorzaak van de verslaving van het roken.
Elektrisch roken, wat kost dat nu. Iedereen zegt dat het goedkoper is maar is dat wel waar? natuurlijk kunt u net als alles, het elektrisch roken zo duur of goedkoop houden of maken als u zelf wilt. Uiteraard valt of staat alles bij een degelijke basisuitrusting. En natuurlijk de dampspullen die bij het onderhoud en behoud van uw e-sigaret gebruik horen, zoals coils, e-liquids, batterijen en opladers
Een vrij nieuwe en veel gebruikte term bij het dampen, het subohmen, subohm coils en/of subohm clearomizers. Wat is nou subohmen. Men spreekt van subohmen als de weerstand van de gebruikte coil minder dan 1,0 Ohm is. Natuurlijk moet zowel de clearomizer als ook de gebruikte -sigaret zich hiervoor lenen. Subohmen geeft wel veel damp maar is niet zonder gevaar als men niet weet wat men doet.
Uw elektrische sigaret meenemen op reis, mag dat en wat moet u weten? Hoe neemt u uw e-smoker mee op reis? Hoe verpak ik mijn e-liquids? Hoeveel e-liquid mag ik meenemen op reis? Wat moet ik bij de douane aangeven?
Stoppen met roken net behulp van een e-sigaret. Veel mensen zien een makkelijk hulpmiddel bij het stoppen met roken in de elektrische sigaret, en niet onterecht. In de UK (Engeland) maakt de overheid zelfs een landelijke TV campagne rond de e-sigaret om ook de verstokte rokers over te halen om over te stappen. Een record aantal mensen is daar gestopt met roken met behulp van de e-sigaret.
Wellicht denkt u dat u de enige bent die niet weet hoe en waar ie moet beginnen. Zoveel verschillen en alles volgens de meeste sites nog beter als elders. Maar.. zonder goede basis heeft u niets, een goede batterij met een foute clearomizer geeft niet de gewenste smaak, en een goede clearomizer op de verkeerde mod of batterij al evenmin.
We hebben nu een duidelijk beeld van elektrisch roken en alles wat erbij komt uitgelegd. Maar wat is dan vapen? Of is dat hetzelfde als dampen? Wilt u meer weten? Lees dan verder.
Loopt u tegen problemen aan zoals lekkende tanks, navullen of weet u niet welke coils u kopen moet? Hier vindt u een selectie van de meest gestelde vragen die we dagelijks krijgen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.