Vaporesso coils

Vaporesso coils

Coils voor uw Vaporesso clearomizers. Kijk goed welke clearomizer u heeft en welke coils daarvoor nodig zijn. Sommige coils zijn verkrijgbaar in Ni of Ti uitvoering maar let er dan wel op dat uw hardware een temperature controle mode heeft (TC). Is dat niet het geval, koop dan andere Vaporesso coils.

Toont alle 12 resultaten

Vaporesso coils kopen?

Bij EA-sigaret vindt u alle coils van het merk Vaporesso. Deze coils zijn enkel geschikt om te gebruiken in combinatie met een Vaporesso clearomizer of pod. De coils zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, over het algemeen gebruikt iedere clearomizer, tank of pod een ander soort coil. Let bij het bestellen dus goed op of u de juiste coils heeft.

De Vaporesso coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. De weerstand wordt altijd aangegeven in ohm, hoe hoger het lager het ohmage, hoe hoger de dampproductie. Wanneer een coil verbrand begint te proeven of wanneer de e liquid in smaak afneemt is het tijd om uw coil te vervangen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4283 reviews.