SMOK coils

Op deze pagina vindt u alle coils van het merk SMOK. De coils zijn dus enkel geschikt om te gebruiken in combinatie met een clearomizer of tank van het merk SMOK.

De SMOK coils zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en bijbehorende weerstanden. U kan op deze manier dus zelf bepalen welke weerstand de voorkeur krijgt. SMOK heeft veel verschillende clearomizers, iedere tank maakt gebruik van een andere soort coil. Let bij het bestellen dus goed op of u de juiste variant besteld. Twijfelt u? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder met het maken van de jusite keuze.

Direct uw Smok onderdelen mee bestellen?
Voor een juist gebruik van uw product raden we onderstaande producten alleen aan voor gebruik in uw Smok e-sigaret of Smok clearomizer.
Smok clearomizers
Smok startersets

Toont alle 15 resultaten

SMOK coils kopen?

Bij EA-sigaret hebben we alle coils van het merk SMOK op voorraad. Deze coils zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met uw SMOK clearomizer of tank. De coils zijn verkrijgbaar in een aantal varianten, elke clearomizer maakt gebruik van een andere type coil. Let bij het bestellen van uw SMOK coils dus goed op of u de juiste variant besteld. Mocht u twijfelen, dan helpen wij u graag verder.

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af hoe lang een coil meegaat. Hier is geen standaard tijd voor, het ligt namelijk sterk aan uw dampgedrag. Gemiddeld gaat een SMOK coil tot twee weken mee, dit kan dus langer of zelfs korter zijn.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4287 reviews.