Innokin coils

Innokin Coils

Coils voor uw Innokin clearomizer. Gemiddelde levensduur van de coils is 2 a 3 weken. De meeste coils van Innokin zijn geschikt voor MTL dampen.

Direct Innokin onderdelen meebestellen

Wilt u direct nieuwe onderdelen mee bestellen van Innokin? Kijk dan op onderstaande links om te zorgen dat u direct de juiste producten aanschaft.

Toont alle 3 resultaten

Innokin coils kopen?

Bij EA-sigaret vindt u een breed aanbod aan Innokin coils. De coils zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en weerstanden. De weerstand wordt altijd aangegeven in Ohm en hierbij geldt de regel; hoe lager de weerstand, hoe hoger de dampproductie. Bij coils met een hogere weerstand wordt er minder damp gecreëerd, de nadruk wordt hier eerder op de smaak van een e liquid gelegd.

Het is goed om te weten dat de coils van Innokin enkel werken in combinatie met een clearomizer, tank of e sigaret van Innokin. De coils kunnen dus niet worden gebruikt in combinatie met vape producten van andere merken.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4283 reviews.