Eleaf coils

Eleaf coils voor uw Eleaf clearomizer / tankDe clearomizers en sets van Eleaf worden regelmatig geüpdatet, zodat er vaak verschillende coils beschikbaar zijn die geschikt zijn voor uw clearomizer. Let goed op welke tank / clearomizer u heeft, zodat u ook de juiste Eleaf coils bestelt. Voor vragen mailt u ons op ons mailadres of via het contactformulier.Eleaf producten meebestellenOm te zorgen dat u zo lang mogelijk van uw Eleaf product geniet, raden we aan om deze alleen te combineren met de aanbevolen producten. Eleaf Clearomizers Eleaf e-sigaret startersets

Toont alle 13 resultaten

Eleaf coils kopen?

Bij EA-sigaret vindt u verschillende coils die zijn geschikt voor de clearomizers van Eleaf. Vrijwel iedere tank gebruikt een andere type coil, let dus goed op welke coil u nodig heeft voor uw type Eleaf clearomizer. Als u er niet uitkomt, helpen wij u graag verder.

Een Eleaf coil gaat gemiddeld twee weken mee, dit kan korter of langer zijn afhankelijk van uw dampgedrag. Wanneer een e-liquid afneemt in smaak of de e liquid zelfs verbrand begint te proeven is het tijd om een nieuwe coil te plaatsen. De coils van Eleaf zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4283 reviews.