Aspire coils

Coils van Aspire
Diverse coils voor uw Aspire clearomizer of tank. De Aspire coils dienen eens per 2 a 3 weken vervangen te worden. Hieronder een overzicht van de diverse coils welke geschikt zijn voor de vermelde clearomizer. Let goed op bij het kopen van coils; bij Aspire clearomizers kan u enkel gebruik maken van Aspire coils. Een coil van een ander e sigaret merk werkt dus niet in combinatie met een tank van Aspire.

Aspire onderdelen of producten mee bestellen
We raden aan om alle coils van Aspire alleen te gebruiken voor onderstaande aangeraden producten.
Aspire clearomizers
Aspire e-sigaretten

Resultaat 1–15 van de 16 resultaten wordt getoond

Aspire coils kopen?

Bij EA-sigaret kan u alle coils van het merk Aspire vinden. De coils zijn enkel geschikt om te gebruiken in combinatie met een Aspire clearomizer of e sigaret.

Iedere coil is beschikbaar in verschillende weerstanden. De weerstand van een coil wordt altijd aangeven in Ohm. Hoe hoger het Ohm nummer, hoe minder damp er wordt geproduceerd. Echter gaat de smaak er wel op vooruit bij een hogere Ohmage.

De coils van Aspire dienen gemiddeld elke twee weken vervangen te worden. Wanneer u een verbrande smaak proeft, moet u de coil direct vervangen.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4241 reviews.