Coils

Coils kopen voor de Clearomizer of Atomizer van uw e-sigaret? Geen van de door u gebruikte clearomizer werkt eeuwig. Gelukkig hebben de meeste clearomizers verwisselbare coils, zodat u niet telkens een andere clearomizer moet bestellen.

Maak gebruik van de opties hiernaast om het aanbod te filteren…

Resultaat 1–15 van de 112 resultaten wordt getoond

Verschillen

Elke clearomizer werkt met verschillende coils. Als u twijfelt over welke weerstand u moet gebruiken, kijk dan even hier onder. Daar vindt u een tabel met alle geadviseerde weerstanden. Hier vindt u een basic overzichtje:

+ Lees meer

• Coils boven de 1,0 Ohm: 8W – 15W (aan te raden als eerste e-sigaret)
• Coils met 0,5 ohm tot 0,8 Ohm: 15W – 25W (kan nog als eerste e-sigaret voor zware rokers)
• Coils met 0,4 Ohm: 25W – 35W
• Coils met 0,3 Ohm: 30W tot 40W
• Coils met 0,2 Ohm 40W tot 60W

Dual / Tripple coils, wat is het verschil?

Het verschil tussen gewone coils en bijvoorbeeld dual coils gaan we nu even kort proberen uit te leggen. Indien bij een coil de tekst 'dual coil 1,5 Ohm' vermeld staat, betekent dit dat de clearomizer 2 coils bevat, allebei afzonderlijk met een weerstand van 3 Ohm. De coils zijn parallel geschakeld en derhalve kan men de helft van de waarde rekenen. (als men water in een rivier splijt door een dammetje in het midden, gaat aan beide kanten van het dammetje de helft water door). Bij Tripple coils rekent men dan als logisch gevolg met een derde van de waarde van de coils.

Het gebruik van goeie coils wordt steeds belangrijker. Daarom wordt er steeds meer aandacht besteed aan de juiste coils kopen. E zijn er al veel clearomizers die met coils uit organisch bio katoen werken. Dit komt natuurlijk de smaak ten goede, en zo ook de prestaties van uw clearomizer. Hieronder staat precies welke coil u nodig heeft voor uw clearomizer.

- Toon minder
Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 3490 reviews.