Coils

Een coil kopen voor uw e sigaret of clearomizer/tank? Bij EA-sigaret hebben we coils van verschillende e sigaret merken op voorraad. De coil in een clearomizer zorgt ervoor dat de e liquid in uw tank wordt verdampt. Een coil gaat niet eeuwig mee en dient vervangen te worden wanneer deze een verbrande smaak begint af te geven.

Coils worden vaak verpakt per 3 tot 5 stuks in één verpakking. Zo heeft u dus genoeg om een tijdje vooruit te kunnen. Let bij aankoop wel goed op of u de juiste coils voor uw type e-sigaret koopt.

Via de opties aan de linkerkant kan u filteren op merken en weerstanden/ohm.

Resultaat 1–15 van de 102 resultaten wordt getoond

Wat voor coils zijn er?

Elke clearomizer werkt met verschillende coils. Als u twijfelt over welke weerstand u moet gebruiken, kijk dan even hier onder. Daar vindt u een tabel met alle geadviseerde weerstanden. Hier vindt u een basic overzicht:

+ Lees meer

• Coils boven de 1,0 Ohm: 8W – 15W (aan te raden als eerste e-sigaret)
• Coils met 0,5 ohm tot 0,8 Ohm: 15W – 25W (kan nog als eerste e-sigaret voor zware ex-rokers)
• Coils met 0,4 Ohm: 25W – 35W
• Coils met 0,3 Ohm: 30W tot 40W
• Coils met 0,2 Ohm 40W tot 60W

Dual / Tripple coils, wat is het verschil?

Het verschil tussen gewone coils en bijvoorbeeld dual coils gaan we nu even kort proberen uit te leggen. Indien bij een coil de tekst 'dual coil 1,5 Ohm' vermeld staat, betekent dit dat de clearomizer 2 coils bevat, allebei afzonderlijk met een weerstand van 3 Ohm. De coils zijn parallel geschakeld en derhalve kan men de helft van de waarde rekenen. (als men water in een rivier splijt door een dammetje in het midden, gaat aan beide kanten van het dammetje de helft water door). Bij Tripple coils rekent men dan als logisch gevolg met een derde van de waarde van de coils.

Het gebruik van kwalitatieve coils is van belang. Daarom wordt er steeds meer aandacht besteed aan de juiste coils kopen. Zo zijn er al veel clearomizers die met coils uit organisch bio katoen werken. Dit komt de smaak ten goede, en zo ook de prestaties van uw clearomizer.

- Toon minder
Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4283 reviews.