Vaporesso clearomizer

Op zoek naar een clearomizer of tank van Vaporesso? Op deze pagina vindt u alle Vaporesso clearomizers. Iedere tank heeft een maximale e liquid capaciteit van 2ml. De tanks van Vaporesso werken enkel in combinatie met de coils van Vaporesso. U kan dus geen coils van andere e sigaret merken gebruiken.

Vanwege de wetgeving kunnen we u niet meer melden dan een summiere opsomming van de inhoud en in het kader van het warenwetsbesluit algemene productveiligheid de technische specificaties welke nodig zijn voor een veilig gebruik ter bescherming van de consument. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Maak gebruik van de opties hiernaast om het aanbod te filteren.

Toont alle 8 resultaten

Vaporesso clearomizer kopen?

Bij EA-sigaret bieden wij een compleet aanbod aan Vaporesso clearomizers aan. Alle tanks zijn geschikt om te verkopen op de Nederlandse markt en hebben dus een maximale e liquid capaciteit van 2ml. Tanks groter dan 2ml is namelijk verboden op de Nederlandse markt.

De clearomizers, ook wel tank genoemd, is het onderdeel waarin de e liquid wordt bewaard en bijgevuld wanneer deze leeg is. De coil in de clearomizer zorgt ervoor dat de vloeistof wordt verdampt. De tanks van Vaporesso werken enkel in combinatie met de coils van het merk. Wanneer een coil verbrand begint te proeven of wanneer de smaak van een e liquid afneemt dient u de coil te vervangen.

Heeft u nog andere vragen? Stel ze gerust, wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4283 reviews.