SMOK clearomizers

Op deze pagina vindt u alle clearomizers van het merk SMOK. De clearomizers zijn veelal uitgevoerd met een 510-aansluiting en hebben een maximale e liquid capaciteit van 2ml. Naast de sub ohm tanks heeft SMOK ook mouth-to-lung clearomizers. Zit er een geschikte clearomizer voor u bij? Mocht u vragen hebben, stel ze gerust. Onze productexperts staan klaar om u te helpen met het maken van een juiste keuze.

Vanwege de wetgeving kunnen we u niet meer melden dan een summiere opsomming van de inhoud en in het kader van het warenwetsbesluit algemene productveilgheid de technische specificaties welke nodig zijn voor een veilig gebruik ter bescherming van de consument. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Met de filters aan de linkerzijde van deze pagina kan u filteren op uw eigen wensen.

Toont alle 7 resultaten

SMOK clearomizer kopen?

Bent u opzoek naar een clearomizer of tank van SMOK? EA-sigaret heeft een breed aanbod aan complete SMOK clearomizers. In de meeste gevallen worden de tanks geleverd inclusief coils, het is verstandig om een set extra coils mee te bestellen.

De clearomizers van SMOK hebben allen een e-liquid capaciteit van 2ml, dit is de maximale toegestane hoeveelheid die mag worden vervoerd in het liquid reservoir.

De coils van SMOK gaan gemiddeld twee weken mee. Wanneer de smaak van een liquid afneemt of zelfs verbrand begint te proeven is het tijd om een nieuwe SMOK coil te plaatsen.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4241 reviews.