Innokin clearomizers

Innokin clearomizers zijn gekenmerkt door veel MTL versies en zijn vaak daarom veel gebruikt naast een subohm tank. Blijkbaar wil niet iedereen altijd subohmen, en kiezen derhalve voor een clearomizer van Innokin.

Vanwege de huidige wetgeving kunnen we niet meer melden dan een summiere opsomming van de inhoud plus een beperkte gebruiksaanwijzing in verband met de productveiligheids eisen.

Bestel direct de juiste Innokin onderdelen meeZorg dat u de juiste onderdelen gebruikt zoals onderstaande aanbevolen producten.

Innokin Coils
Innokin e sigaret startset

Maak gebruik van de opties hiernaast om het aanbod te filteren.

Toont alle 4 resultaten

Innokin clearomizer kopen?

Bij EA-sigaret vindt u een breed aanbod aan Innokin clearomizers. De clearomizers werken enkel in combinatie met de coils van Innokin. Coils van andere merken passen dus niet in de tanks/clearomizer van Innokin.

Innokin heeft veelal MTL clearomizers. Dit zijn clearomizers die gericht de damp eerst in de mond brengen om vervolgens te inhaleren naar de longen. Bij DTL clearomizer gaat de damp direct naar de longen.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4202 reviews.