Eleaf clearomizer

Eleaf heeft diverse e sigaretten in de markt gezet waarbij het grote verschil in damp door de juiste clearomizers wordt gemaakt. Daarom zijn ook de clearomizers van Eleaf een aanvulling voor veel dampers op hun huidige vape hardware. Hieronder ziet u een overzicht van de Eleaf clearomizers.

Om te zorgen voor een goede werking raden we aan om alleen onderstaande onderdelen te gebruiken: Eleaf coils.

Vanwege de wetgeving kunnen we u niet meer melden dan een summiere opsomming van de inhoud en in het kader van het warenwetsbesluit algemene product veiligheid de technische specificaties welke nodig zijn voor een veilig gebruik ter bescherming van de consument. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Maak gebruik van de opties hiernaast om het aanbod te filteren…

Toont alle 15 resultaten

Eleaf clearomizer of tank kopen?

De clearomizers, ook wel tank genoemd, van Eleaf zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoering. Naast de sub ohm tanks van Eleaf heeft EA-sigaret ook mouth-to-lung clearomizers. Het is aan te raden om eerst onderzoek te doen welk type clearomizer bij u past.

De Eleaf clearomizers werken enkel in combinatie met de coils van het merk. Iedere clearomizer heeft zijn eigen type coil, let hier op tijdens het bestellen van uw coils.

Hoe lang gaat een Eleaf coil mee

Bij gemiddeld gebruik gaan de coils van Eleaf circa twee weken mee. Echter kan dit sterk afwijken, dit ligt er namelijk aan hoe vaak u de e sigaret gebruikt. Wanneer u uw elektrische sigaret van Eleaf vaak gebruikt dan zal u merken dat de coil sneller aan vervanging toe is.

Wanneer de smaak van een e liquid begint af te nemen of wanneer de e-liquid verbrand begint te proeven dient u de coil te vervangen voor een nieuwe exemplaar.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4283 reviews.