Aspire clearomizer

Clearomizer van Aspire kopen? Voor beginnende en gevorderde dampers heeft Aspire een clearomizer of tank welke datgene kan bieden dat u zoekt. Een overzicht van de clearomizers of tanks van Aspire. Onderstaande producten zijn een los onderdeel van de complete e-sigaret sets van Aspire.

Een clearomizer is het onderdeel in de e sigaret welke ervoor zorgt dat u de e liquid kan opslaan. De maximale grote van een tank is 2ml.

Met de filters aan de linkerkant van het scherm kan u filteren op uw damp wensen. Heeft u vragen? Wij staan klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze.

Toont alle 9 resultaten

Aspire clearomizer kopen?

Bij EA-sigaret hebben we alle clearomizers / tanks van Aspire op voorraad. De clearomizer is het vloeistof reservoir met een maximale grote van 2ml. Alle Aspire tanks werken enkel in combinatie met de coils van Aspire. Coils van andere e-sigaret merken kan u dus niet gebruiken in combinatie met een Aspire tank.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4240 reviews.