Clearomizers

De clearomizer of tank is een belangrijk deel van de e-sigaret. Hierin wordt namelijk de e liquid verdampt middels een coil. Er bestaat niet zo iets als een beste clearomizer, iedere tank heeft zijn eigen eigenschappen en aansluiting. Alle tanks bij EA-sigaret hebben een maximale e-liquid capaciteit van 2ml, dit is de maximale toegestane hoeveelheid.

Middels de filters aan de linkerkant van dit scherm kan u schakelen tussen alle clearomizer merken die wij bij EA-sigaret verkopen. Zit er een geschikte tank bij voor u?

Resultaat 1–15 van de 87 resultaten wordt getoond

Coils vervangen

Geen enkele clearomizer die u koopt heeft het eeuwige leven. Bij de meeste clearomizers kunt u volstaan met vervangen van de coils. Zo hoeft u niet telkens een nieuwe clearomizer te kopen.

+ Lees meer

Naast MTL (mouth-to-lung) clearomizers heeft EA-sigaret ook DTL (direct-to-lung) tanks in het assortiment opgenomen.

MTL clearomizer of DTL tank kopen?

Clearomizers kunnen we (onder)scheiden in twee hoofdgroepen. Er zijn MTL clearomizers en DL clearomizers. MTL staat hierbij voor mouth to lung. Bij MTL gaat de damp eerst in uw mond, daarna door naar uw longen. DL staat voor Direct Lung. Dus direct naar uw longen, zoals een waterpijp ongeveer.

De huidige clearomizers die nu op de markt komen zijn bottom coils, mede om te zorgen dat de vloeistof altijd in de coil komt, om zo dry-hits te voorkomen. De coil is het onderdeel in de clearomizer dat ervoor zorgt dat een e liquid verdampt. Iedere clearomizer maakt gebruik van andere coils, let hier dus goed op bij de aanschaf van nieuwe coils voor uw elektrische sigaret.

- Toon minder
Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4283 reviews.