Clearomizers voor uw e-sigaret kopen

Verdampers voor elektrische sigaret

Een groot verschil in het dampen maakt de clearomizer of verdamper. We kunnen wel stellen dat de beste clearomizer kopen erg persoonlijk is, en zodra u voor u de beste clearomizer gevonden heeft, het belangrijkste deel van uw zoektocht gereed is. Geen enkele clearomizer die u koopt heeft het eeuwige leven. Bij de meeste clearomizers kunt u volstaan met vervangen van de coils. Zo hoeft u niet telkens een nieuwe clearomizer te kopen. De beste MTL clearomizers, of DL tanks? Wij hebben ze op voorraad.

Clearomizers vergelijken

Clearomizers kunnen we (onder)scheiden in twee hoofdgroepen. Er zijn MTL clearomizers en DL clearomizers. MTL staat hierbij voor mouth to lung. Zoals u nu ook met een gewone sigaret rookt. Dus de damp eerst in uw mond, daarna door naar uw longen. DL staat voor Direct Lung. Dus direct naar uw longen, zoals een waterpijp ongeveer. Niet zoals u vroeger rookte dus.

De huidige clearomizers die nu op de markt komen zijn bottom coils, mede om te zorgen dat de vloeistof altijd in de coil komt, om zo dry-hits te voorkomen, maar ook omdat deze zich makkelijk laten vervangen zonder al te veel gedoe.

Toont alle 95 resultaten