Clearomizers

Verdampers voor elektrische sigaret; ze maken een groot verschil in het dampen. We kunnen wel stellen dat de beste clearomizer kopen erg persoonlijk is, en zodra u voor u de beste clearomizer gevonden heeft, het belangrijkste deel van uw zoektocht gereed is.

Maak gebruik van de opties hiernaast om het aanbod te filteren…

Resultaat 1–15 van de 106 resultaten wordt getoond

Coils vervangen

Geen enkele clearomizer die u koopt heeft het eeuwige leven. Bij de meeste clearomizers kunt u volstaan met vervangen van de coils. Zo hoeft u niet telkens een nieuwe clearomizer te kopen.

+ Lees meer

De beste MTL clearomizers, of DL tanks? Wij hebben ze op voorraad.

Clearomizers vergelijken

Clearomizers kunnen we (onder)scheiden in twee hoofdgroepen. Er zijn MTL clearomizers en DL clearomizers. MTL staat hierbij voor mouth to lung. Zoals u nu ook met een gewone sigaret rookt. Dus de damp eerst in uw mond, daarna door naar uw longen. DL staat voor Direct Lung. Dus direct naar uw longen, zoals een waterpijp ongeveer. Niet zoals u vroeger rookte dus.

De huidige clearomizers die nu op de markt komen zijn bottom coils, mede om te zorgen dat de vloeistof altijd in de coil komt, om zo dry-hits te voorkomen, maar ook omdat deze zich makkelijk laten vervangen zonder al te veel gedoe.

- Toon minder
Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 3469 reviews.