Beste e-liquid merk

E-liquid, wat is het beste merk e-liquid?

E-liquid, ook wel omschreven als e sigaret vloeistof, e vloeistof, e smoker vloeistof en e-juice. Er zijn talloze merken verkrijgbaar, plus dat de meeste webshops en e-sigaretwinkels ook nog beschikken over een eigen huismerk. Hoe bepaal je nu in deze wirwar van zoveel aanbieders welke e-liquid merk het beste is?

Wij gaan u daarbij op weg helpen. Om een goede kwaliteit e-liquid te beoordelen moet u eerst weten welke verhouding een e-liquid heeft. Dus hoeveel PG en VG. De meeste mensen prefereren een lijn met ten minste 50% VG. Zo wordt het dampen wat zachter voor uw keel, en kunt u wat meer van de smaak genieten. Verder is het juiste nicotinegehalte natuurlijk van belang, om een juiste keuze in uw beste e-liquid merk te kunnen maken.

Zegt de prijs iets over de kwaliteit van een e-liquid merk?

Nee, er zijn e-liquids (zoals in onze eigen webshop) die relatief goedkoop worden aangeboden, en er zijn merkfabrikanten die een absurde prijs vragen voor een flesje 10ml eliquid. Dure merken zijn niet per definitie de beste merken e-liquid. Voor een kwalitatieve e-liquid kunt u een prijs verwachten van zo rond de 3 euro per 10 ml tot maximaal 5 euro per flesje met een inhoud van 10 ml. Alles wat u meer betaalt is sponsoring van de fabrikant, de webshop of e-sigaret winkel, en daarmee overbodig.

Heeft de hoeveelheid smaakstof invloed op de prijs van een e-liquid?

Niet echt. de hoeveelheid smaakstof bepaalt niet de prijs, maar natuurlijk bepaalt de kwaliteit van de smaakstof wel een heleboel. Smaakstoffen die wat gecompliceerder in elkaar steken zijn daarom ook moeilijker te maken, en daarmee wordt de prijs hoger. Immers meer werk is meer geld. Wijzelf streven naar een natuurlijk mogelijk product, waarbij we ook veel aandacht schenken aan onze smaakstoffen die in al onze eliquids zit. Zo zijn de smaken van onze huismerken zoals Excellent, EA-Liquid en VG Gold lijn allemaal op natuurlijke basis., maar ook onze Donkey Juice eliquids zijn gemaakt met PG vrije smaakstoffen.

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine (niet bij 0 mg) en wordt afgeraden voor niet-rokers.

Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

  • EA-Liquid
  • 100% VG e-liquid
  • Excellent e-liquid
  • Dekang Cloud Range 70%VG
  • Dekang Detab nicotine alternatief
  • Flavour Art
  • Millers Juice e-liquid
  • Premium e-liquid
  • DIY e-liquid
  • Donkey Juice

E-liquids met kwaliteit, en veilige volgens de Europese richtlijnen gekeurde eliquids. Onze liquid heeft een verhouding van een gebalanceerde mix VG en PG, en daarmee is onze e-liquid de goedkoopste eliquid met deze kwaliteit. Probeer en overtuig uzelf van de voordelen van een goede en goedkope e-liquid.

Onze e-liquids worden in Europa gemaakt met foodgrade gecertificeerde ingredienten en 99,7 % zuivere nicotine en is het meest verkochte product op onze website.

Sommige mensen hebben een allergie voor de chemische stof PG, of krijgen last van hun keel van gewone eliquids. Daarom hebben we een volledige VG eliquid in huis gehaald. Steeds vaker geven mensen de voorkeur aan een volledige VG liquid te kopen omdat de smaak hiervan voller is en deze VG liquid zachter voor de keel is.

Smaakstoffen ingrediënten: Biologische en natuurlijke aroma’s, plantaardige glycerine en organische ethyl alcohol * (ethyl alcohol is een basis in het aroma, er zitten geen suikers in deze e-vloeistoffen).

Het maken van een e-liquid begint natuurlijk met het vinden van de juiste grondstoffen. Alleen zuivere grondstoffen leveren een zuiver resultaat, immers; met een slechte druif kun je geen lekkere wijn maken. Daarom wordt er zorgvuldig gecontroleerd en gesorteerd op de grondstoffen voor deze e-liquid. Alle ingredienten en grondstoffen in deze excellente eliquids zijn 99% zuiver. 

De liquids worden gemaakt in Europa met louter EU gecertificeerde grondstoffen van farmaceutische kwaliteit. (foodgrade, best mix, USP/EP certified)

Parameters Excellent e-liquid: – 99% zuivere Europese ingredienten – pharma gecertificeerde grondstoffen – 100% zuivere USP/EP farma gecertificeerde nicotine

Een onderscheidende eliquidlijn, waarbij de naam passend is voor de kwaliteit, ingrediënten en smaak.

EA-liquid staat bekend om veelzijdige smaken en de herkenbare smaakbeleving die zij aan al haar eliquids geeft. We zijn continue bezig om smaken te verbeteren. Elke smaak uit elke batch wordt nauwkeurig getest op fouten. EA-liquid Excellent is een betrouwbaar product als het om kwaliteit en smaakbeleving gaat.

De Excellent e-liquid bestaat uit een verhouding van PG 50% /VG 50%

Dekang heeft al diverse bestsellers op naam staan, en nu heeft Dekang ook een hoge VG smaaklijn neergezet, bedoeld voor zeer grote dampwolken met veel smaak. Samengesteld uit diverse smaaklagen, waarbij alle aspecten van de smaken ook tot uiting komen op een hoger wattage. Het nicotinegehalte 3 mg/ml.

De verhouding is VG70% PG30%. Alle gebruikte ingrediënten en smaakstoffen in deze lijn zijn foodgrade en pharmaceutisch gecertificeerd, en zorgvuldig gesorteerd op zuiverheid.

Onze Dekang Cloud Range e-liquid bestaat uit een verhouding van PG 30% /VG 70% en is geschikt voor elke clearomizer. De cloud Range eliquids van Dekang zijn echte dampwolkenjagers, en staan garant voor zeer veel damp en een veelzijdige smaakbeleving.

Ondanks dat nicotine niet de veroorzaker is van veel kwalijke ziektes, is nicotine wel een verslavende stof en het is dan ook logisch dat veel mensen van deze verslaving af willen. Juist daarom zijn we nu trots ons nicotine alternatief product te kunnen promoten. Een e-liquid zonder nicotine, maar dat dezelfde voldoening en gevoel geeft om de nicotine verslaving te kunnen bestrijden. Ook is het werkzame bestanddeel al sinds lange tijd bewezen veilig, en wordt al decennia gebruikt in Europa.

De nicotine vervanger wordt gemaakt met behulp van de nieuwste e-vloeistof productietechnologie. Alleenmilieuvriendelijk ingrediënten worden gebruikt in het productieproces, waarbij het product de verfijnde smaak en aroma duidelijk waarborgt. Uiteraard, zoals alles van Dekang, voldoet dit product aan alle noodzakelijke Europese normen.

Er wordt gebruik gemaakt van Cytisine, wat dezelfde molecule structuur als nicotine heeft, en ook dezelfde farmacologische effecten als nicotine geeft. Hiermee is Dekang de de enige en uniek, onderscheidend en innoverend.

Dekang speelt hiermee in op de wens van vele gebruikers. Wij heten iedereen die nog geen kennis hebben gemaakt met de Dekang e-liquids van harte welkom.

Dekang Detab wordt volledig in Europa gefabriceerd. De verhouding is 35% PG en 65% VG.

Flavour Art e-liquid wordt geproduceerd in Italie in een erkend laboratorium geheel volgens de EU normen en eisen. In deze e-liquid van Flavour Art worden zuiver ingrediënten gebruikt van de hoogst mogelijke kwaliteit waaronder Zwitserse farmaceutische nicotine. De flesjes van Flavour Art worden geleverd met lange vulnaalden om zo makkelijk uw clearomizer te kunnen vullen. Flavour Art is beschikbaar in de nicotinegehaltes 0 mg, 4,5 mg, 9 mg en 18 mg. De flesjes van Flavour Art bevatten 10 ml e-liquid inhoud. Deze premium e-liquid is beschikbaar in 15 verschillende smaken en bestaan uit een goed uitgebalanceerde mix van PG en VG.

Dit product is geproduceerd in een ISO 9001 gecertificeerde fabriek. *Dit product bevat toegevoegde aroma’s.

MillersJuice was de eerste officiële Nederlandse e-liquid welke volledig van Nederlandse bodem af geproduceerd werd, met gebruik van Nederlandse ingrediënten van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Millers Juice e-liquid staat bekend om de goede smaakbeleving. Alle grondstoffen en ingrediënten in de Millers Juice e-liquid zijn farma kwaliteit en food grade gecertificeerd.

Millers Juice e-liquids worden onder gecontroleerde omstandigheden in een TUV ISO 9001 gecertificeerde fabriek geproduceerd.

Waarom Millers Juice e-liquid: – zuivere gecertificeerde Nederlandse ingrediënten – alle grondstoffen zijn farma kwaliteit – Propyleen glycol 99,9% – Vegetable glycerin 99,8% – Nicotine 100% – Water, dubbel gedistilleerd pyrogeen vrij.

De verhoudingen van Millers Juice Silverline e-liquid is PG 65% / VG 30% en 5% smaakstoffen. De verhoudingen van de Millers Juice Goldline e-liquid is PG 47,5% / VG 47,5% en 5% smaakstoffen.

We hebben een nieuwe lijn in onze e liquid gecreëerd, samengesteld de beste natuurlijke ingrediënten. Puur natuur zonder kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen.

De premium e-liquids bestaan uit verschillende smaaklagen, die allemaal op verschillende momenten tot uiting komen. Alles samen een gecompliceerde en lekkere smaak. Ook kan de smaak op andere temperaturen verschillen, net als bij in- en uitademen van de premium eliquids. Een bijzondere dampsensatie. We garanderen een heerlijke e-liquid die met recht de titel Premium kan dragen.

Je eigen DIY e-liquid maken, we krijgen er steeds meer vragen over. Daarom is ons assortiment uitgebreid met DIY e-liquid en flavors om te mengen. Wat heb je nodig? Je hebt nodig een base, welke kan bestaan uit een mix van PG/VG en smaakstoffen. Meer niet. Nicotine mag niet puur worden verkocht, dus zul je het moeten doen met 0mg/ml of met een kant en klare base welke in 10 ml verkrijgbaar is in meerdere sterktes. We werken met louter en alleen met de beste en goedgekeurde flavors welke ook in de food sector gebruikt worden. De beste e-liquid maak je immers alleen met de beste base en beste flavors.

Zoals u gewend bent van ons ook hierin meer dan ruime keuze bij uw experimenteren op e-liquid zelf maken gebied. Mix diverse smaakstoffen tot uw eigen perfecte e-liquid.

Donkey Juice is een 100%VG lijn speciaal ontwikkeld voor de diverse subohm clearomizers. Donkey Juice is van oorsprong een Duits product dat door populariteit door EA-Sigaret naar Nederland gehaald is, en inmiddels vindt dit merk vele liefhebbers juist door een veelzijdigheid en diversiteit aan smaken.

Bedrijfsgegevens

EA-Selling
Eibergsestraat 183
7481HJ Haaksbergen

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 053 – 4787118

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

Nieuws

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 1218 reviews.

error: Content is protected !!