Beste e-liquid merk

E-liquid, wat is het beste merk e-liquid?

E-liquid, ook wel omschreven als e sigaret vloeistof, e vloeistof, e smoker vloeistof en e-juice. Er zijn talloze merken verkrijgbaar, plus dat de meeste webshops en e-sigaretwinkels ook nog beschikken over een eigen huismerk. Hoe bepaal je nu in deze wirwar van zoveel aanbieders welke e-liquid merk het beste is? En wat is de beste e-liquid 2017?

Wij gaan u daarbij op weg helpen. Om een goede kwaliteit e-liquid te beoordelen moet u eerst weten welke verhouding een e-liquid heeft. Dus hoeveel PG en VG. De meeste mensen prefereren een lijn met ten minste 50% VG. Zo wordt het dampen wat zachter voor uw keel, en kunt u wat meer van de smaak genieten. Verder is het juiste nicotinegehalte natuurlijk van belang, om een juiste keuze in uw beste e-liquid merk te kunnen maken.

Wat is de beste e-liquid om te dampen? Wat is de meest verkochte e-liquid?

Zoals hierboven al vermeld gaat de meeste voorkeur uit naar een goed gebalanceerde e-liquid met voldoende PG voor de throathit en voldoende VG om de juiste smaak af te geven. Hoe graag we ook willen, we kunnen niet zeggen wat de lekkerste e-liquid is. Immers houdt ook niet iedereen van pindakaas. Maar als u coils gebruikt onder de 1,0 Ohm kies dan gerust een e-liquid die wat hoger in het VG zit. Bij voldoende wattage verdampt ook dikkere vloeistof even makkelijk.

Dan de vraag wat de meest verkochte e-liquid is, en de meest verkochte en volgens uzelf de beste e-liquid van 2017 en van 2018.
Wij hebben hieronder een lijstje gemaakt waarbij de meest verkochte e-liquid bovenaan staat.
(helaas is het lijstje vanwege de reclame wetgeving geschrapt)

Zegt de prijs iets over de kwaliteit van een e-liquid merk?

Nee, er zijn e-liquids (zoals in onze eigen webshop) die relatief goedkoop worden aangeboden, en er zijn merkfabrikanten die een absurde prijs vragen voor een flesje 10ml eliquid. Dure merken zijn niet per definitie de beste merken e-liquid. Voor een kwalitatieve e-liquid kunt u een prijs verwachten van zo rond de 3 euro per 10 ml tot maximaal 5 euro per flesje met een inhoud van 10 ml. Alles wat u meer betaalt is sponsoring van de fabrikant, de webshop of e-sigaret winkel, en daarmee overbodig.

Heeft de hoeveelheid smaakstof invloed op de prijs van een e-liquid?

Niet echt. de hoeveelheid smaakstof bepaalt niet de prijs, maar natuurlijk bepaalt de kwaliteit van de smaakstof wel een heleboel. Smaakstoffen die wat gecompliceerder in elkaar steken zijn daarom ook moeilijker te maken, en daarmee wordt de prijs hoger. Immers meer werk is meer geld. Wijzelf streven naar een natuurlijk mogelijk product, waarbij we ook veel aandacht schenken aan onze smaakstoffen die in al onze eliquids zit. Zo zijn de smaken van onze huismerken zoals Excellent, EA-Liquid en VG Gold lijn allemaal op natuurlijke basis., maar ook onze Donkey Juice eliquids zijn gemaakt met een zo PG vrij mogelijke smaakstof.

Wat is de beste e-liquid om te dampen? Wat is de meest verkochte e-liquid?

(Het lijstje is geschrapt vanwege de reclame wetgeving die op onze branche rust, hieronder een overzicht om u toch op weg te kunnen helpen)

Huismerken VG30 PG70 VG50 PG50 High VG 100%VG CBD e-liquid
EA-Liquid EA-Liquid EA-Excellent EA-Premium EA VG Gold Enecta
EA-Premium Millers Silver EA-Chrome TruVape Donkey Juice Harmony
EA-Chrome Flavour Art Dragon Vape CanOil
EA-Excellent Five Pawns Cosmic Fog Sensi Seeds
EA-Gold VG Millers Gold Charlie Noble
Donkey Juice Millers Chrome Fogazi
Millers Platinum Vapedinner Lady
Aramax  Element nic salt
 Craft Vape
Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine (niet bij 0 mg) en wordt afgeraden voor niet-rokers.

Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Bedrijfsgegevens

EA-Selling
Eibergsestraat 183
7481HJ Haaksbergen

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 053 – 4787118

Afhaal / Openingstijden Magazijn:
Ma – Za   12.00 – 16.30
Ma – Vr   18.00 – 20.00

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

Onze Nieuwsbrief

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1510 reviews.