Beste e-liquid merk

E-liquid, wat is het beste merk e-liquid?

E-liquid, ook wel omschreven als e sigaret vloeistof, e vloeistof, e smoker vloeistof en e-juice. Er zijn talloze merken verkrijgbaar, plus dat de meeste webshops en e-sigaretwinkels ook nog beschikken over een eigen huismerk. Hoe bepaal je nu in deze wirwar van zoveel aanbieders welke e-liquid merk het beste is? En wat is de beste e-liquid 2017? en de beste e-liquid 2018?

Wij gaan u daarbij op weg helpen. Om een goede kwaliteit e-liquid te beoordelen moet u eerst weten welke verhouding een e-liquid heeft. Dus hoeveel PG en VG. De meeste mensen prefereren een lijn met ten minste 50% VG. Zo wordt het dampen wat zachter voor uw keel, en kunt u wat meer van de smaak genieten. Verder is het juiste nicotinegehalte natuurlijk van belang, om een juiste keuze in uw beste e-liquid merk te kunnen maken. Hiervoor is het ook belangrijk om te kijken waarmee u dampt, maw wat uw favoriete en gebruikte e-sigaret is

Wat is de beste e-liquid om te dampen? Wat is de meest verkochte e-liquid?

Zoals hierboven al vermeld gaat de meeste voorkeur uit naar een goed gebalanceerde e-liquid met voldoende PG voor de throathit en voldoende VG om de juiste smaak af te geven. Hoe graag we ook willen, we kunnen niet zeggen wat de lekkerste e-liquid is. Immers houdt ook niet iedereen van pindakaas. Maar als u coils gebruikt onder de 1,0 Ohm kies dan gerust een e-liquid die wat hoger in het VG zit. Bij voldoende wattage verdampt ook dikkere vloeistof even makkelijk.

Dan de vraag wat de meest verkochte e-liquid is, en de meest verkochte en volgens uzelf de beste e-liquid van 2017 en van 2018.
Wij hebben hieronder een lijstje gemaakt waarbij de meest verkochte e-liquid bovenaan staat.
(helaas is het lijstje vanwege de reclame wetgeving geschrapt)

Zegt de prijs iets over de kwaliteit van een e-liquid merk?

Nee, er zijn e-liquids (zoals in onze eigen webshop) die relatief goedkoop worden aangeboden, en er zijn merkfabrikanten die een absurde prijs vragen voor een flesje 10ml eliquid. Dure merken zijn niet per definitie de beste merken e-liquid. Voor een kwalitatieve e-liquid kunt u een prijs verwachten van zo rond de 3 euro per 10 ml tot maximaal 5 euro per flesje met een inhoud van 10 ml. Alles wat u meer betaalt is sponsoring van de fabrikant, de webshop of e-sigaret winkel, en daarmee overbodig.

Heeft de hoeveelheid smaakstof invloed op de prijs van een e-liquid?

Niet echt. de hoeveelheid smaakstof bepaalt niet de prijs, maar natuurlijk bepaalt de kwaliteit van de smaakstof wel een heleboel. Smaakstoffen die wat gecompliceerder in elkaar steken zijn daarom ook moeilijker te maken, en daarmee wordt de prijs hoger. Immers meer werk is meer geld. Wijzelf streven naar een natuurlijk mogelijk product, waarbij we ook veel aandacht schenken aan onze smaakstoffen die in al onze eliquids zit. Zo zijn de smaken van onze huismerken zoals Excellent, EA-Liquid en VG Gold lijn allemaal op natuurlijke basis., maar ook onze Donkey Juice eliquids zijn gemaakt met een zo PG vrij mogelijke smaakstof.

Wat is de beste e-liquid smaak?

Welke smaak is de lekkerste e-liquid? Wat is de lekkerste smaak die je hebt? Deze complexe vragen krijgen we vaak. Gevolgd door: ”welke e-liquid damp je zelf?” Men gaat er van uit dat wij de perfecte e-liquid hebben en weten wat u als consument het lekkerste vindt. Maar.. wij zijn net als uzelf constant op zoek naar de beste e-liquid smaak.Uiteraard hebben wij voorkeuren, net als u deze heeft. We zullen daarom het antwoord wat toelichten omtrent wat nou de beste smaak is. Mensen kunnen smaak onderscheiden door te proeven en te ruiken. Er zijn een aantal basis smaken zoals zoet, zuur, zout, bitter en dan hebben we nog umami, welke als hartig kan worden omschreven. Menthol op zich is eigenlijk geen smaak, maar een verkoeling. Maar omdat we deze ook kunnen waarnemen in onze mond, hoort deze wel in het keuzerijtje thuis van verschillende e-liquid smaken. Een heleboel smaken ook een vorm van beleving. Zo ervaart iemand de smaak van een cappuccino e-liquid van een merk anders als dezelfde smaak cappuccino van een ander merk. Logisch, want ook in elk restaurant smaakt een kop koffie anders. Als u al weet waar uw voorkeur in het dagelijks leven naar uit gaat, bent u al een heel eind op de goede weg om uw lekkerste en beste e-liquid smaak te vinden.

(Het lijstje is geschrapt vanwege de reclame wetgeving die op onze branche rust, hieronder een overzicht om u toch op weg te kunnen helpen) Klik op de volgende link voor direct e-liquid bestellen

HuismerkenVG30 PG70VG50 PG50High VG100%VGCBD e-liquid
EA-LiquidEA-LiquidEA-ExcellentEA-PremiumEA VG GoldEnecta
EA-PremiumMillers SilverEA-ChromeTruVapeDonkey JuiceHarmony
EA-ChromeFlavour ArtDragon VapeCanOil
EA-ExcellentFive PawnsCosmic FogSensi Seeds
EA-Gold VGMillers GoldCharlie Noble
Donkey JuiceMillers ChromeFogazi
Millers SilverMillers PlatinumECOliquid Premium
Donkey Nic SaltAramax NS Element
Donkey Nic SaltTwelve Monkeys
Authentic CirkusVampire Vape
Vapr Nic Salt
American Stars
Flavourtec Ice
Flavourtec Eliquid
Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine (niet bij 0 mg) en wordt afgeraden voor niet-rokers.

Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Bedrijfsgegevens

EA-Sigaret
Eibergsestraat 183
7481HJ Haaksbergen

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 053 – 4787118

Afhaal / Openingstijden Magazijn:
Ma – Vr   12.00 – 18.00
Za –          12.00 – 16.30

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

Onze Nieuwsbrief
Winkelmand
Logo-afterpay-checkout_L
e-sigaret-keurmerk
Bouw en design door www.lindavanzomeren.nl

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 2139 reviews.