Beste e-liquid merk

E-liquid, wat is het beste merk e-liquid?

E-liquid, ook wel omschreven als e sigaret vloeistof, e vloeistof, e smoker vloeistof en e-juice. Er zijn talloze merken verkrijgbaar, plus dat de meeste webshops en e-sigaretwinkels ook nog beschikken over een eigen huismerk. Hoe bepaal je nu in deze wirwar van zoveel aanbieders welke e-liquid merk het beste is? En wat is de beste e-liquid 2017?

Wij gaan u daarbij op weg helpen. Om een goede kwaliteit e-liquid te beoordelen moet u eerst weten welke verhouding een e-liquid heeft. Dus hoeveel PG en VG. De meeste mensen prefereren een lijn met ten minste 50% VG. Zo wordt het dampen wat zachter voor uw keel, en kunt u wat meer van de smaak genieten. Verder is het juiste nicotinegehalte natuurlijk van belang, om een juiste keuze in uw beste e-liquid merk te kunnen maken.

Wat is de beste e-liquid om te dampen? Wat is de meest verkochte e-liquid?

Zoals hierboven al vermeld gaat de meeste voorkeur uit naar een goed gebalanceerde e-liquid met voldoende PG voor de throathit en voldoende VG om de juiste smaak af te geven. Hoe graag we ook willen, we kunnen niet zeggen wat de lekkerste e-liquid is. Immers houdt ook niet iedereen van pindakaas. Maar als u coils gebruikt onder de 1,0 Ohm kies dan gerust een e-liquid die wat hoger in het VG zit. Bij voldoende wattage verdampt ook dikkere vloeistof even makkelijk.

Dan de vraag wat de meest verkochte e-liquid is, en de meest verkochte en volgens uzelf de beste e-liquid van 2017.
Wij hebben hieronder een lijstje gemaakt waarbij de meest verkochte e-liquid bovenaan staat. En natuurlijk zijn we heel blij dat dat onze eigen e-liquid is. Dat betekent dat onze smaak veel overeen komt met die van u.

Zegt de prijs iets over de kwaliteit van een e-liquid merk?

Nee, er zijn e-liquids (zoals in onze eigen webshop) die relatief goedkoop worden aangeboden, en er zijn merkfabrikanten die een absurde prijs vragen voor een flesje 10ml eliquid. Dure merken zijn niet per definitie de beste merken e-liquid. Voor een kwalitatieve e-liquid kunt u een prijs verwachten van zo rond de 3 euro per 10 ml tot maximaal 5 euro per flesje met een inhoud van 10 ml. Alles wat u meer betaalt is sponsoring van de fabrikant, de webshop of e-sigaret winkel, en daarmee overbodig.

Heeft de hoeveelheid smaakstof invloed op de prijs van een e-liquid?

Niet echt. de hoeveelheid smaakstof bepaalt niet de prijs, maar natuurlijk bepaalt de kwaliteit van de smaakstof wel een heleboel. Smaakstoffen die wat gecompliceerder in elkaar steken zijn daarom ook moeilijker te maken, en daarmee wordt de prijs hoger. Immers meer werk is meer geld. Wijzelf streven naar een natuurlijk mogelijk product, waarbij we ook veel aandacht schenken aan onze smaakstoffen die in al onze eliquids zit. Zo zijn de smaken van onze huismerken zoals Excellent, EA-Liquid en VG Gold lijn allemaal op natuurlijke basis., maar ook onze Donkey Juice eliquids zijn gemaakt met een zo PG vrij mogelijke smaakstof.

Wat is de beste e-liquid om te dampen? Wat is de meest verkochte e-liquid?

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine (niet bij 0 mg) en wordt afgeraden voor niet-rokers.

Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

  • EA-Liquids
  • 100% VG e-liquid
  • Excellent e-liquid
  • High VG e-liquids uit UK Engeland
  • USA made e-liquid
  • Flavour Art
  • Millers Juice e-liquid
  • Premium e-liquid
  • DIY e-liquid
  • Donkey Juice

E-liquids met kwaliteit, en veilige volgens de Europese richtlijnen gekeurde eliquids. Al onze eliquid hebben een perfecte verhouding van een gebalanceerde mix VG en PG, en daarmee is onze e-liquid de goedkoopste eliquid met deze kwaliteit. Probeer en overtuig uzelf van de voordelen van een goede en goedkope e-liquid.

Onze e-liquids worden in Europa gemaakt met foodgrade gecertificeerde ingredienten en 99,7 % zuivere nicotine en is het meest verkochte product op onze website.

EA-Liquid

Sommige mensen hebben een allergie voor de chemische stof PG, of krijgen last van hun keel van gewone eliquids. Daarom hebben we een volledige VG eliquid in huis gehaald. Steeds vaker geven mensen de voorkeur aan een volledige VG liquid te kopen omdat de smaak hiervan voller is en deze VG liquid zachter voor de keel is.

Smaakstoffen ingrediënten: Biologische en natuurlijke aroma’s, plantaardige glycerine en organische ethyl alcohol * (ethyl alcohol is een basis in het aroma, er zitten geen suikers in deze e-vloeistoffen).

EA’s 100% VG e-liquid

Het maken van een e-liquid begint natuurlijk met het vinden van de juiste grondstoffen. Alleen zuivere grondstoffen leveren een zuiver resultaat, immers; met een slechte druif kun je geen lekkere wijn maken. Daarom wordt er zorgvuldig gecontroleerd en gesorteerd op de grondstoffen voor deze e-liquid. Alle ingredienten en grondstoffen in deze excellente eliquids zijn 99% zuiver. 

Parameters Excellent e-liquid: – 99% zuivere Europese ingredienten – pharma gecertificeerde grondstoffen – 100% zuivere USP/EP farma gecertificeerde nicotine

EA-liquid staat bekend om veelzijdige smaken en de herkenbare smaakbeleving die zij aan al haar eliquids geeft. We zijn continue bezig om smaken te verbeteren. Elke smaak uit elke batch wordt nauwkeurig getest op fouten. EA-liquid Excellent is een betrouwbaar product als het om kwaliteit en smaakbeleving gaat.

De Excellent e-liquid bestaat uit een verhouding van PG 50% /VG 50%

Engeland (UK) heeft al diverse bestsellers op naam staan, bedoeld voor zeer grote dampwolken met veel smaak. Samengesteld uit diverse smaaklagen, waarbij alle aspecten van de smaken ook tot uiting komen op een hoger wattage.

De verhouding is vaak 70%VG of zelfs 80% VG. Alle gebruikte ingrediënten en smaakstoffen in deze lijn zijn foodgrade en pharmaceutisch gecertificeerd, en zorgvuldig gesorteerd op zuiverheid.

Onze UK e-liquids uit Engeland staan garant voor zeer veel damp en een veelzijdige smaakbeleving.

TruVape

Double Drip Sauce

Pure Evil

Amerika is ook een innoverend werelddeel met diverse top e-liquids welke ook in Nederland gretig aftrek vindt. Juist door een aparte samenstelling in de gebruikte smaakstoffen zijn de USA made eliquids bijzonder te noemen,

De meeste USA e-liquids zijn 50% VG of hoger en ietsje meer gericht op de subohmers en DL dampers.

Enkele voorbeelden zijn

Cosmic Fog

Five Pawns

Flavour Art e-liquid wordt geproduceerd in Italie in een erkend laboratorium geheel volgens de EU normen en eisen. In deze e-liquid van Flavour Art worden zuiver ingrediënten gebruikt van de hoogst mogelijke kwaliteit waaronder Zwitserse farmaceutische nicotine. De flesjes van Flavour Art worden geleverd met lange vulnaalden om zo makkelijk uw clearomizer te kunnen vullen. Flavour Art is beschikbaar in de nicotinegehaltes 0 mg, 4,5 mg, 9 mg en 18 mg. De flesjes van Flavour Art bevatten 10 ml e-liquid inhoud. Deze premium e-liquid is beschikbaar in 15 verschillende smaken en bestaan uit een goed uitgebalanceerde mix van PG en VG.

Dit product is geproduceerd in een ISO 9001 gecertificeerde fabriek. *Dit product bevat toegevoegde aroma’s.

Flavour Art E-liquid

MillersJuice was de eerste officiële Nederlandse e-liquid welke volledig van Nederlandse bodem af geproduceerd werd, met gebruik van Nederlandse ingrediënten van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Millers Juice e-liquid staat bekend om de goede smaakbeleving. Alle grondstoffen en ingrediënten in de Millers Juice e-liquid zijn farma kwaliteit en food grade gecertificeerd.

Millers Juice e-liquids worden onder gecontroleerde omstandigheden in een TUV ISO 9001 gecertificeerde fabriek geproduceerd.

Waarom Millers Juice e-liquid: – zuivere gecertificeerde Nederlandse ingrediënten – alle grondstoffen zijn farma kwaliteit – Propyleen glycol 99,9% – Vegetable glycerin 99,8% – Nicotine 100% – Water, dubbel gedistilleerd pyrogeen vrij.

Millers heeft inmiddels meerdere e-liquidlijnen in eigen productie,

Millers Silverline

Millers Gold line

Millers Chrome

Millers Platinum

We hebben een nieuwe lijn in onze e liquid gecreëerd, samengesteld de beste natuurlijke ingrediënten. Puur natuur zonder kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen.

De premium e-liquids bestaan uit verschillende smaaklagen, die allemaal op verschillende momenten tot uiting komen. Alles samen een gecompliceerde en lekkere smaak. Ook kan de smaak op andere temperaturen verschillen, net als bij in- en uitademen van de premium eliquids. Een bijzondere dampsensatie. We garanderen een heerlijke e-liquid die met recht de titel Premium kan dragen.

EA-Liquid Premium heeft een VG 70% en een PG 30% mengverhouding en is zeer geschikt voor de subohmers en DL dampers.

EA-Premium lijn

Je eigen DIY e-liquid maken, we krijgen er steeds meer vragen over. Daarom is ons assortiment uitgebreid met DIY e-liquid en flavors om te mengen. Wat heb je nodig? Je hebt nodig een base, welke kan bestaan uit een mix van PG/VG en smaakstoffen. Meer niet. Nicotine mag niet puur worden verkocht, dus zul je het moeten doen met 0mg/ml of met een kant en klare base welke in 10 ml verkrijgbaar is in meerdere sterktes. We werken met louter en alleen met de beste en goedgekeurde flavors welke ook in de food sector gebruikt worden. De beste e-liquid maak je immers alleen met de beste base en beste flavors.

Zoals u gewend bent van ons ook hierin meer dan ruime keuze bij uw experimenteren op e-liquid zelf maken gebied. Mix diverse smaakstoffen tot uw eigen perfecte e-liquid.

Donkey Juice is een 100%VG lijn speciaal ontwikkeld voor de diverse subohm clearomizers. Donkey Juice is van oorsprong een Duits product dat door populariteit door EA-Sigaret naar Nederland gehaald is, en inmiddels vindt dit merk vele liefhebbers juist door een veelzijdigheid en diversiteit aan smaken.

Bedrijfsgegevens

EA-Selling
Eibergsestraat 183
7481HJ Haaksbergen

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 053 – 4787118

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1370 reviews.

error: Content is protected !!