Aspire OBY Stick Pod Startset

Complete pod e-sigaret van het merk Aspire. Inclusief één pod.

Je vindt dit artikel in:

 14,99

Wissen
 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.2 / 10.
 • Beschrijving

  Aspire OBY Stick kit

  De Aspire OBY Stick kit is een complete e-sigaret. De OBY werkt in combinatie met pods, waarvan er één exemplaar is toegevoegd bij de startset. De elektrische sigaret is pen-vormig en heeft een ingebouwde batterij. De batterij heeft een capaciteit van 500mAh en is op te laden met de USB-C kabel. Bij gemiddeld gebruik gaat het apparaat ongeveer één dag mee. Volledig opladen duurt circa een uur. De output is constant en niet instelbaar op 3.7V gezet door Aspire.

  Aspire OBY pods

  De pods zijn geschikt om te gebruiken in de Aspire OBY Stick e-sigaret. De pods hebben een ingebouwde coil met weerstand van 1.2Ohm. Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt of minder begint te proeven is het tijd om de gehele pod te vervangen. De coil in de pod is dus niet los te vervangen.

  Bij het plaatsen van een nieuwe pod is het verstandig om deze eerst 10 minuten met e-liquid te laten intrekken. Doet u dit niet dan bestaat er de kans dat de coil verbrand. Dit komt doordat de liquid dan nog niet voldoende door het katoen is opgenomen.

 • Extra informatie

  Optie

  Aspire OBY Stick Pod Startset – 2ML – Garnet Red, Aspire OBY Stick Pod Startset – 2ML – Hunter Green, Aspire OBY Stick Pod Startset – 2ML – Jet Black, Aspire OBY Stick Pod Startset – 2ML – Space Grey

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?