Aspire Nautilus Prime X Startset

Een complete Aspire pod e-sigaret die werkt op één externe 18650 batterij. Geleverd inclusief twee pods en twee coils. Afgewerkt met leer en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Je vindt dit artikel in:

 46,99

Wissen
 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.1 / 10.
 • Beschrijving

  Aspire Nautilus Prime X kit

  Dit is een pod e-sigaret van het merk Aspire. De Nautilus Prime X werkt op één externe 18650 batterij, deze wordt niet meegeleverd bij aankoop van de startset maar is wel los verkrijgbaar op onze website.

  Op het OLED beeldscherm (0,96 inch) zijn alle gegevens overzichtelijk af te lezen. Zo kan het wattage, de dampmodus of het voltage naar wens worden aangepast. Ook heeft de mod een bescherming tegen bijvoorbeeld het onder- en overladen van de batterij en schakelt de elektrische sigaret zichzelf uit wanneer de vuurknop te lang wordt ingedrukt. Ook wanneer de batterij verkeerd in de e-sigaret wordt geplaatst zal de Nautilus Prime X zichzelf vanzelf uitschakelen.

  Nautilus Prime X pod

  Deze kit werkt op de gelijknamige Nautilus Prime X pod. De maximale e-liquid capaciteit van deze pods is 2ml, liquid kan worden bijgevuld via de zijkant. De coils zijn los verwisselbaar in de pod, deze zijn erin te plaatsen via de onderzijde van een pod.

  Bij aankoop van de kit worden er twee pods meegeleverd.

  Aspire BP en Nautilus Prime coils

  De pods die worden meegeleverd in de startset zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten. De eerste pod werkt enkel met de Aspire BP coils, deze heet dan ook de BP versie pod. De tweede pod werkt enkel in combinatie met de Nautilus Mesh coils, deze heet dan ook Nautilus Prime versie.

  Van beiden coils wordt er één stuk bijgevoegd. De BP coil heeft een weerstand van 0.3Ohm. De Nautilus Prime coil heeft een weerstand van 0.7Ohm.

  Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt of minder sterk proeft is het tijd om een coil te vervangen.

  Inhoud set:

  • Aspire Nautilus Prime X kit
  • Nautilus Prime X pod (2x)
  • Nautilus Mesh coil 0.7Ohm
  • BP coil 0.3Ohm
  • USB-C kabel
  • Gebruiksaanwijzing
 • Extra informatie

  Optie

  Aspire Nautilus Prime X Startset – 2ML – Blue Gradient, Aspire Nautilus Prime X Startset – 2ML – Charcoal Black, Aspire Nautilus Prime X Startset – 2ML – Hunter Green, Aspire Nautilus Prime X Startset – 2ML – Maroon Gradient, Aspire Nautilus Prime X Startset – 2ML – Red Gradient, Aspire Nautilus Prime X Startset – 2ML – Retro Brown

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?