Aspire BP80 Startset

Complete pod e-sigaret inclusief pod en coils. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Je vindt dit artikel in:

 42,99

Wissen
 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.1 / 10.
 • Beschrijving

  Aspire BP80 startset

  De Aspire BP80 startset is een complete e-sigaret. Deze wordt geleverd inclusief een pod en coils. De elektrische sigaret heeft een pen-vorm en een ingebouwde batterij van 2500mAh. Voor het opladen van de batterij kan er gebruik worden gemaakt van de USB-C kabel. Volledig opladen duurt circa één uur. De batterij zal bij gemiddeld gebruik minimaal één dag meegaan.

  Alle instellingen en de batterijstatus zijn terug te vinden op het OLED scherm. De e-sigaret is volledig in te stellen naar wens van de damper. Zo kan bijvoorbeeld het wattage worden ingesteld op basis van welke coil er wordt gebruikt.

  De BP80 maakt gebruik van een BP pod. Deze wordt meegeleverd in de startkit. De maximale e-liquid capaciteit is 2ml, de vloeistof is bij te vullen via de onderzijde.

  BP coils

  De coils die kunnen worden gebruikt in de pod zijn de Aspire BP coils. Deze worden twee stuks meegeleverd bij aankoop van de kit. Een coil is te vervangen via de onderzijde, klik de coil los en plaats een nieuw exemplaar. Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt of verbrand begint te proeven is het tijd om een nieuwe coil te plaatsen.

  Geschikt voor nicotine salt e-liquid.

 • Extra informatie

  Optie

  Aspire BP80 Startset – 2ML – Charocoal Black – Black Stitches, Aspire BP80 Startset – 2ML – Charocoal Black – Red Stitches, Aspire BP80 Startset – 2ML – Granite Grey, Aspire BP80 Startset – 2ML – Navy Blue, Aspire BP80 Startset – 2ML – Retro Brown, Aspire BP80 Startset – 2ML – Urban Camo

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?